avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Semnare acord cu firma pentru diminuarea salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Semnare acord cu firma pentru diminuarea salariului

As dori sa stiu ce se intampla in cazul in care eu, ca angajat in functia de agent de securitate la o firma, refuz sa semnez acordul de diminuare a salariului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 28 August 2012
Aveti tot dreptul sa nu semnati daca nu sunteti de acord. Puteti sesiza ITM-ul cu privire la acest fapt.
Nu vi se poate intampla nimic, doar ca s-ar putea ca postul dvs. sa fie restructurat pe motiv ca angajatorul nu mai poate suporta salariul pe care vi-l ofera in acest moment. Este posibil sa va ofere alternativa reducerii salariului sau restructurarii postului dvs.
In urma discutiilor cu conducerea firmei am fost informat ca postul ocupat de mine in prezent, cel de sef de tura la firma de paza respectiva, a fost restructurat si urmeaza sa ocup postul de agent de securitate. As vrea sa stiu daca in cazul rezilierii cotractului de munca pot beneficia de somaj sau daca sunt unele conditii?
buna ziua

si daca ii restructureaza postul asta inseamna ca il concediaza?
Restructurarea unor posturi conduce la concedierea salariatului al carui post a fost desfiintat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal sau ilegal Simona_80 Simona_80 Buna ziua, Salariatul este agent de paza la o institutie bugetara. Conform restructurarilor din ultima vreme din sectorul bugetar, care il vor afecta, i se ... (vezi toată discuția)
Restructurare post LDMUNTEANU LDMUNTEANU Buna ziua, va adresez urmatoarea intrebare: in cadrul unei multinationale se inchide o agentie. In aceste conditii se restructureaza pozitiile. Conform ... (vezi toată discuția)
Restructurarea postului daca nu accept un cim part-time yo_ionela yo_ionela Buna ziua! As avea nevoie de un sfat din partea dumneavoastra .Astazi m-au sunat de la RU si mi s-a spus ca nu isi mai permit sa mai tina o norma intreaga ... (vezi toată discuția)