avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters196838

Activitate ContSters196838

multumesc foarte mult pt mesaje. MI-as fi dorit un raspuns mult mai sigur , pt ca sotul d-mnei care a aparut la 3 min de la impact mi-a spus ca situatia in sine nu va fi catalogata decit cu vina integrala a mea propunindu- mi amiabila si oferindu-se sa-mi repare masina la jumatate de pret, adica vorba lui daca costa 1000 euro imi cere doar 500 euro. Da mi-a taiat calea trecind de pe banda 2 pe banda 1, masina i s-a oprit brusc cind a ajuns pe banda 1,conducatoarea auto a semnalizat in ultima clipa, luminile de frina nu i s-au aprins, pt ca nu a frinat, masina oprindui-sept ca iesise din drive in neutru( cutie hidramata). CE se intimpla la politie daca povestesc asta , cum va interpreta politistul fapta??????????????? Mentionez masina mea este lovita pe partea soferului iar jeepul este lovit pe bara din spate dreapta, aproape de colt.
Răspuns la discuția chirie fortata
multumesc pt raspunsuri. Nu, in contract nu am nici o clauza de retentie a bunurilor. P
Discuție chirie fortata
BUNA SEARA! in 2008 am inchiriat un depozit, am semnat un contract pe o perioada de 2 ani , dupa trecerea celor 2 ani nu am mai prelungit contractul de inchiriere. IN ULTIMILE LUNI ALE CONTRACTULUI NU AM MAI AVUT BANII SA PLATESC CHIRIA. AM FOST DATA IN JUDECATA DE CATRE PROPRIETAUL DEPOZITULUI, PROCESUL ESTE PE ROL. PROBLEMA ESTE URMATOATRE : PROPRIETARUL DE UN AN DE ZILE NU IMI DA VOIE SA INTRU LA PRODUSELE PE CARE LE AM ACOLO, NU IMI DA VOIE SA LE IAU SI CHIRIA MI-O FACTUREAZA LUNAR SUMA INTREAGA DIN CONTRACTUL ACUM EXPIRAT, FACTURILE EMISE CATRE MINE IN ULTIMUL AN NU LE-AM ACCEPTAT. Nu AM PLATIT DE UN AN CHIRIA...I-AM SPUS CA NU MAI AM BANII PROPRIETARULUI. iMI TINE PRODUSELE IN DEPOZIT CU FORTA SI IMI CERE SI BANII PT ASTA. CE POT FACE?????????/:O:O:O
pROPRIETARUL ESTE O ASOCIATIE DE LOCATARI IAR EU SUNT SOCIETATE COMERCIALA.
nu am mers la politie,urmeaza sa facem constatarea amiabila luni. Am aflat intre timp printre amici,SUNT VINOVATA IN FATA LEGII. Orcum s-ar fi intimplat ,ca mi0a taiat calea ,ca a frinat brusc, ca a avut o defectiune masina, ca nu a fost masina manevrata corect ,sunt vinovata conform legii lovirii din spate. am inteles ca legea aceasta nu este interpretabila in nici un alt fel , nu ai pastrat distanta regulamentara,asta va spune orice politist. Am 11 ani de soferie,incerc sa fiu modesta,sunt o buna conducatoare auto, ultimul meu accident a fost acum 7 ani, in ideea in care nu sunt o mototoala care conduce doar in week-end.chiar conduc 4-5 ore pe zi .Acest accident a fost stupid, AM mai auzit ca s-ar fi schimbat curind legea....................???????
buna seara,ma simt stupid de nevinovata in urma accidentului avut, dar probabil in fata legii sunt stupid de vinovata. Ma aflu pe podul grant in spre directia b-dul Mihalache,conduc cu viteza aproximativa de 40 -50 km/h pe prima banda,pe a doua banda se afla un autoturism jeep ,femeia de la volan schimba brusc banda taindu-mi efectiv calea,observ in ultima clipa semnalizarea jeepului dar si oprirea efectiva a acestuia, mie raminindu-mi putin timp sa frinez. Rezultatul fiind masina mea un sfert sub jeep. Femeia coboara si imi spune ca jeepul i-a iesit din viteze pe banda a doua si a tras repede pe prima banda , jeepul fiind hidramat.femeia avea un copil de citeva luni care nu era in scaun.Eu am avut jeep hidramat , nu are cum sa iti iasa din viteze asa simplu, are la maneta de schimb un buton si da odata iesit din viteza nu mai poti baga in viteza decit cind masina s-a oprit de tot. eu nu am vazut deloc luminile de frina pt ca iesind din viteza masinasa oprit ca si o frina de motor.Ce pot sa fac, poate fi culpa comuna sau doar eu sunt vinovata?????????????????????????