BUNA SEARA! in 2008 am inchiriat un depozit, am semnat un contract pe o perioada de 2 ani , dupa trecerea celor 2 ani nu am mai prelungit contractul de inchiriere. IN ULTIMILE LUNI ALE CONTRACTULUI NU AM MAI AVUT BANII SA PLATESC CHIRIA. AM FOST DATA IN JUDECATA DE CATRE PROPRIETAUL DEPOZITULUI, PROCESUL ESTE PE ROL. PROBLEMA ESTE URMATOATRE : PROPRIETARUL DE UN AN DE ZILE NU IMI DA VOIE SA INTRU LA PRODUSELE PE CARE LE AM ACOLO, NU IMI DA VOIE SA LE IAU SI CHIRIA MI-O FACTUREAZA LUNAR SUMA INTREAGA DIN CONTRACTUL ACUM EXPIRAT, FACTURILE EMISE CATRE MINE IN ULTIMUL AN NU LE-AM ACCEPTAT. Nu AM PLATIT DE UN AN CHIRIA...I-AM SPUS CA NU MAI AM BANII PROPRIETARULUI. iMI TINE PRODUSELE IN DEPOZIT CU FORTA SI IMI CERE SI BANII PT ASTA. CE POT FACE?????????/:O:O:O
pROPRIETARUL ESTE O ASOCIATIE DE LOCATARI IAR EU SUNT SOCIETATE COMERCIALA.
Formulati plangere la Parchet (sau politie) pentru Abuz de incredere - art. 213 C.pen. pentru refuzul de va restitui bunurile, precum si pentru savarsirea infractiunii de tulburare de posesie - art. 220 C.pen.
Mai bine achitati datoria si va luati marfa din depozit.
Poate gasiti un cumparator al marfii, o vindeti si-acest cumparator va achita direct chiria restanta catre asociatie cand va ridica marfa din depozit sau preia depozitul cu chirie de la asociatie.
Sechestrare bunuri?
cry_ss
Buna ziua.
Locuiesc impreuna su sotia in casa socrilor,deocamdata nu am facut nici macar flotant , pentru ca in cateva luni speram sa na mutam.
Sotia s-a ... (vezi toată discuția)
Sechestrare de bunuri
romeotgv
In noiembrie anul trecut am vrut sa inchiriez un spatiu comercial pentru a-mi deschide un magazin de second-hand.Am gasit un spatiu adecvat mie si am intrat cu ... (vezi toată discuția)