avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters196871

Activitate ContSters196871

Răspuns la discuția revizuire dosar
Multumesc pentru raspunsuri, dar asta ar insemna sa deschida un nou proces impotriva acelui martor, si numai numai dupa solutionarea acestui proces poate cere revizuirea dosarului?
Discuție revizuire dosar
Buna. As dori sa stiu daca o persoana este inchisa(in puscarie), poate sa ceara revizuirea dosarului, poate singura sau numai prin intermediul avocatului? O poate afecta cu ceva, sa-i adauge ceva la pedeapsa de ex? Persoana in cauza a facut contestatie la mandatul de executare si o sa fie adusa la instanta , poate sa ceara atunci revizuirea dosarului, pt asta trebuie neaparat sa vina cu probe noi? Mentionez ca a cerut in mod expres atat in faza de apel cat si incea de recurs reaudierea unui martor mincinos si nu i s-a aprobat. Multumesc.
Răspuns la discuția cod penal
a primit 5 ani pentru instigare la distrugere prin incendiere a unui autoturism, mi se pare ca era art 217 lit d din Codul penal.
Răspuns la discuția cod penal
pentru cineva care executa o pedeapsa, adica este in puscarie, se va pune in aplicare noul cod penal atunci cand va intra in vigoare?
deci anul acesta nicio sansa sa intre in vigoare?
Discuție cod penal
cine stie cand va intra in vigoare noul cod penal, era vorba ca in octombrie?
pentru cei care executa o pedeapsa se pune in aplicare sau nu?
mai auzeaam ceva speculatii despre o posibila gratiere anul acesta pt cei care au de executat pedepse sub 6 ani, e adevarat?
Răspuns la discuția divort
Buna. D-na av. Simona va rog sa ma lamuriti ce presupune adresa la SEIP, se verifica ultimul domiciul din tara sau si din strainatate? Exista posibiliatea sa fie dat in urmarire internationala din cauza actiunii de divort? Pt ca incazul asta o sa-mi retrag actiunea de divort .Acum este dat doar in urmarire generala in tara. Multumesc mult.
Discuție divort
Buna. As dori sa stiu ,daca sotul meu are de executat o pedeapsa de 5 ani(nu executa este nu stiu unde, a plecat...), pot sa divortez si daca am nevoie de martori, sau e suficienta decizia de executare. Multumesc. O sa fie mai multe infatisari sau la prima se desface castoria avnad in vedere situatia? Eu trebuie sa ma prezint obligatoriu?