avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Activitate any anytza

Activitate any anytza

Răspuns la discuția important !!!!!
el nu si-a recunoscut fapta adica el a spus ca nu le-a luat pt ca atunci cand se pregatea sa le incarce in caruta a venit padurarul si nu a luat nimic.asa a spus si acolo.cu avocatul nu a vorbit nimeni si este pus din oficiu.procesul este in prima instanta si urmeaza sa se finalizeze desi judecatorul de acolo ii tot spunea ca este un dosar foarte simplu.nu mai stim ce sa ne asteptam?
Răspuns la discuția important !!!!!
nu are avocat si i s-a pus unul din oficiu. deci este posibil sa primeasca si pedeapsa cu inchisoarea?pe 16 decembrie are ultimul proces.va multumesc pt raspunsuri!
Discuție important !!!!!
buna seara!o ruda de-a mea se ducea la targul saptamanal cu caruta.ca sa ajunga la targ trecea printr-o padure .in drum spre targ prin padure a gasit un lemn taiat la care s-a oprit si a vrut sa le incarce sa in caruta mentionez ca lemnul nu era taiat de el dar a incarcat cateva lemne in caruta.in acest timp a venit padurarul si l-a obigat sa le inacarce pe toate si sa le duca la canton.cand a ajuns la canton a descarcat lemnele dupa care i-a facut proces verbal pt furt.apoi a fost chemat la politie unde i s-a facut dosar penal si a fost dat in judecata.au urmat 4 termene de judecata unde a fost doar el prezent.pagubitul a fost chemat si el odata spunand ca nu stie cine a luat restul de lemn.ce sanctiune poate primi?daca e amenda penala cam la ce suma sa se astepte si daca o poate plati la jumatate in 24 de ore sau 48 de ore.
Răspuns la discuția sanctiuni furt
era decat un lemn cazut jos si el vroia sa ia crengile lar cand a venit padurarul a luat el tot si l-a dus la canton.nu se pune problema de puscarie nu?
Discuție sanctiuni furt
buna ziua!am si eu o intrebare!o persoana apropiata de-a mea a fost prinsa in padure langa un copac taiat vroia sa ia niste crengute de acolo cand a aparut padurarul.el nu luase nimic pana aunci si nici nu avea la el topor sau ceva de taiat era doar langa ele acolo jos.l-a dat in judecata si a fost chemat de mai multe ori la tribunal si nu a lipsit niciodata dar nu s-a hotarat nimic.a fost si padurarul chemat dar nu stim daca s-a prezentat.precizez ca lemnele au fost luate de padurar si duse la canton.padurarul nu are nici un martor.ce putem face si ce sanctiune i se va da?este posibil sa faca puscarie?
Discuție ajutati-ma
nu stiu cum sa procedez.vreau sa imi deschid o microintrprindere dar as dori sa stiu cum sa procedez.ce acte imi trebuie si cam cat ma costa.multumesc pt ajutor!
Discuție societati
buna!
va rog sa ma ajutati si pe mine!sunt intr-o mare dilema.as vrea sa imi deschid un pfa si am auzit numai lucruri rele.
e adevarat ca in caz de insolventa iti risti propria avere?