În aprilie 2019 am făcut RCA mașinii și tot atunci am fost contactat de broker să-mi ofere o polița casco pentru mașini de până la 15 ani de la aceeași societate de asigurări de la care aveam și RCA. Totul s-a făcut telefonic și în prezentare nu a specificat excepția din contract care îl face nul, adică printre altele, mașinile cu volan pe dreapta nu pot fi despăgubit. Întrebarea mea: cât de legală este această excepție stipulata în contractul pe care "l-am semnat ca primarul"? Mulțumesc!
Buna seara!In data de 5,03.2011 am efectuat depasirea a doua autoutilitare , din care una o tracta pe cealalta , in zona de actiune a indicatorului DEPASIREA INTERZISA.Am fost surprins de camera radar a echipajului care venea din sens opus,oprit si mi s-a intocmit P.V. cu 4 puncte de amenda si retinerea permisului pe 30 zile.Am scris la mentiuni ca cele 2 autoutilitare se deplasau cu luminile de avarie aprinse si cu viteza redusa.
Stiu ca daca contest fapta descrisa am sanse mici de reusita,dar cand m-am uitat in P.V. am descoperit cateva greseli:
- numarul punctelor de amenda este scris in casuta de AVERTISMENT
- casuta PUNCTE DE AMENDA nu este bifata dar sunt scrise in spatiul de dupa punctele si suma lor
- este bifat si RETINEREA permisului
- nu este scrisa suma ce trebuie platita in 48 de ore
- orele din P.V. si dovada sunt diferite : in P.V. este trecuta ora 15:18 iar in dovada scrie ca este eliberata la 15:15 si ca permisul a fost retinut la 15:12