avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate thepatriot

Activitate thepatriot

Discuție Ajutor
Am fost condamnat la 5 ani cu executare pt frauda de carti bancare. Am executat jumatate din pedeapsa iar dupa legea statului in care ma aflu am dreptul la eliberare conditionata. Problema este ca fiind o tara corupta mi se refuza eliberarea fara nici un motiv, tin sa precizez ca am un comportament exemplar si nici vreo datorie fata de stat. Ce ma sfatuiti? Cum credeti ca ar fi mai bine sa procedez? Daca as cere sa fiu transferat in romania pot fi eliberat la jumatate din pedeapsa sau care este legea din romania?
Răspuns la discuția Problema cazier
Am fost condamnat la 5 ani cu executare pt frauda de carti bancare. Am executat jumatate din pedeapsa iar dupa legea statului in care ma aflu am dreptul la eliberare conditionata. Problema este k fiind o tara corupta mi se refuza eliberarea fara nici un motiv, tin sa precizez k am un comportament exemplar si nici vreo datorie fata de stat. Ce ma sfatuiti? Cum credeti k ar fi mai bine sa procedez? Daca as cere sa fiu transferat in romania pot fi eliberat la jumatate din pedeapsa sau care este legea din romania?
Discuție Problema cazier
Buna ziua! Am o intrebare la dvs... Daca o persoana de cetatenie romana este condamnata pe teritoriul unui alt stat, nemembru UE,si cere sa fie transferata in romania, cum isi mai executa pedeapsa? mai exact,cu cate luni la an isi va ispasi sentinta? dupa terminarea sentintei va avea cazier? Dar daca isi ispaseste pedeapsa pe teritoriul acelei tari,va avea cazier in romania?
Va multumesc!