avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate siposileana

Activitate siposileana

Buna ziua ,o cunostinta a facut unei nepoate un contract de vinzare cumparare cu clauza de uzufruct viager,dar nu a primit nici un ban la semnarea actelor, peste un an nepoata batrinei s_a reintors la notara care a facut aceste acte si a aranjat cu aceasta sa faca o decraratia din care sa reiese ca batrini renunta si la dreptul de uzufruct pe care batrina spune ca nu a semnat_o.De astfel se vede destul de bine ca nu este aceeasi semnatura ca si pe contract.Nepoata impreuna cu notara a spus batrinei ca nu mai are ce sa faca sa taca din gura pentru ca poate sa o puna afara din casa,as vrea sa ne ajuta_ti cu un sfat bun daca se mai poate ajuta o batrina necajita. Multumesc

i dv ar trebui sa aveti o parte din cecul ce arata politaiul cu mina dreapta partea aia micuta sper ca v-am putut lamuri.o seara buna
m-am uitat pe saitul indicat de dv,daca va uitati in prima parte unde arata un politai cu un cec asa trebuia sa arate si al soferului dv,numai ca dupa ce este achitat ramine partea cea mai mica la dv iar cealalta parte mai mare ramine la posta sau la cec in ungaria
amenda se poate plati numai in ungaria

[Editat - pentru datele personale folositi va rog mesageria privata]
amenda in ungaria se da sub forma de cec dupa ce este s
achitata la posta primesti inapoi numai o parte de acel cec iar aceea parte este dreptunghiulara dar nu mai mare de 10 cm/6
Discuție plati cas
daca sint angajat la stat si platesc contributia la sanatate de ce mai trebuie sa platesc sanatate pentru dobinda de la banca
am cerut punerea sub interdictie a intimatei dupa care am mai cerut investire cu formula executorie sentintei civile