avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum verific achitarea unei amenzi in Ungaria?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum verific achitarea unei amenzi in Ungaria?

Buna ziua.Sunt proprietarul unui tir care face curse internationale, si zilele trecute soferul a venit spunandu-mi ca a luat o amenda pe care a si achitat-o, aratandu-mi vreo 5-6 foi fara nici o stampila, bineinteles in maghiara. M-ar interesa daca pot verifica cumva daca aceasta amenda a fost achitata intradevar, deoarece nu am mare incredere in acest sofer. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalin1982 , utilizator 08:57, 13 Aprilie 2017
amenda in ungaria se da sub forma de cec dupa ce este s
achitata la posta primesti inapoi numai o parte de acel cec iar aceea parte este dreptunghiulara dar nu mai mare de 10 cm/6
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2013
siposileana, utilizator
siposileana a scris:

amenda in ungaria se da sub forma de cec dupa ce este s
achitata la posta primesti inapoi numai o parte de acel cec iar aceea parte este dreptunghiulara dar nu mai mare de 10 cm/6

Multumesc mult de raspuns..dar la care posta poate fi achitata?..Ca banuiesc ca daca soferul meu o achita la o posta din Romania intelegeam si eu ceva din actele care mi le-a aratat, ori ele sunt toate in maghiara.
amenda din ungaria arata cam asa:
[ link extern ]
dupa ce se plateste se taie o bucata din ea si se da inapoi, aceasta reprezentand chitanta.
din cate stiu se poate plati numai pe teritorul ungariei
amenda se poate plati numai in ungaria

[Editat - pentru datele personale folositi va rog mesageria privata]
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2013
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Amenda penala neplatita=inchisoare? giulya_04 giulya_04 Buna ziua! Am urmatorul caz pentru care rog cateva opinii specializate: o persoana a primit o amenda pentru trafic de tigari la vama cu Ungaria in luna ... (vezi toată discuția)
Amenda radar fix mihaita90 mihaita90 Acum 2 saptamani am fost pana la otopeni si am uitat de radarele fixe.Cred ca am cate o poza de la fiecare:\">.Am cautat pe internet si am vazut ca mai intai ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit o notificare de plata de la uai inkasso ... Zero1 Zero1 Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără ... (vezi toată discuția)