avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum verific achitarea unei amenzi in Ungaria?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum verific achitarea unei amenzi in Ungaria?

Buna ziua.Sunt proprietarul unui tir care face curse internationale, si zilele trecute soferul a venit spunandu-mi ca a luat o amenda pe care a si achitat-o, aratandu-mi vreo 5-6 foi fara nici o stampila, bineinteles in maghiara. M-ar interesa daca pot verifica cumva daca aceasta amenda a fost achitata intradevar, deoarece nu am mare incredere in acest sofer. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalin1982 , utilizator 08:57, 13 Aprilie 2017
m-am uitat pe saitul indicat de dv,daca va uitati in prima parte unde arata un politai cu un cec asa trebuia sa arate si al soferului dv,numai ca dupa ce este achitat ramine partea cea mai mica la dv iar cealalta parte mai mare ramine la posta sau la cec in ungaria

i dv ar trebui sa aveti o parte din cecul ce arata politaiul cu mina dreapta partea aia micuta sper ca v-am putut lamuri.o seara buna
Deschizi cont ba banca Transilvania.fara card.este gratuit plătești amenda.comisionul bănci este 15 euro.si închizi contul.eu așa am procedat.atentie.contul il deschizi in forinți.singura solutie
Banca Transilvania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala neplatita=inchisoare? giulya_04 giulya_04 Buna ziua! Am urmatorul caz pentru care rog cateva opinii specializate: o persoana a primit o amenda pentru trafic de tigari la vama cu Ungaria in luna ... (vezi toată discuția)
Amenda radar fix mihaita90 mihaita90 Acum 2 saptamani am fost pana la otopeni si am uitat de radarele fixe.Cred ca am cate o poza de la fiecare:\">.Am cautat pe internet si am vazut ca mai intai ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit o notificare de plata de la uai inkasso ... Zero1 Zero1 Bună ziua! Am primit o notificare de plata de la UAI inkasso s.r.l.cu motivul ca o mașină înmatriculată pe numele meu ar fi circulat în Ungaria fără ... (vezi toată discuția)