Buna ziua.Sunt proprietarul unui tir care face curse internationale, si zilele trecute soferul a venit spunandu-mi ca a luat o amenda pe care a si achitat-o, aratandu-mi vreo 5-6 foi fara nici o stampila, bineinteles in maghiara. M-ar interesa daca pot verifica cumva daca aceasta amenda a fost achitata intradevar, deoarece nu am mare incredere in acest sofer. Va multumesc!
m-am uitat pe saitul indicat de dv,daca va uitati in prima parte unde arata un politai cu un cec asa trebuia sa arate si al soferului dv,numai ca dupa ce este achitat ramine partea cea mai mica la dv iar cealalta parte mai mare ramine la posta sau la cec in ungaria
Deschizi cont ba banca Transilvania.fara card.este gratuit plătești amenda.comisionul bănci este 15 euro.si închizi contul.eu așa am procedat.atentie.contul il deschizi in forinți.singura solutie
Amenda radar fix
mihaita90
Acum 2 saptamani am fost pana la otopeni si am uitat de radarele fixe.Cred ca am cate o poza de la fiecare:\">.Am cautat pe internet si am vazut ca mai intai ... (vezi toată discuția)