Buna seara !
Am o problema cu o amenda primita la granita cu Ungaria.
In momentul intoarcerii in Romania, am primit o amenda contraventionala pentru ca aveam un far ars.
Nu au trecut inca 30 de zile de la momentul in care am primit-o.
Amenda poate fi platita la OTP Bank. Am fost la OTP Bank si domnul de acolo mi-a recomandat sa platesc amenda in Ungaria sau sa rog pe cineva, intrucat, desi platesc amenda aici, s-ar putea sa nu se inregistreze, din cauza proastei comunicari. Banii ajung, se intorc si tot asa, intrucat ei nu ajung in trezoreria maghiara.
- As vrea sa stiu ce pot face in continuare :
Din moment ce nu au trecut inca 30 de zile, la intoarcerea spre tara din care am venit, pot opri in Ungaria sa platesc acolo amenda pentru a evita posibilele probleme sau imi este interzis accesul pe teritoriul tarii, din moment ce amenda inca nu e platita ?
Nu stiu ce sa fac in aceasta situatie.
Va multumesc anticipat pentru orice raspuns.
O seara buna !
Amenda radar ungaria
mgordan
Buna,
Zilele trecute am primit o amenda de radar in Ungaria (81 km/h in localitate). Amenda este de 45 000 de forinti (aprox. 150 de euro). Momentan nu dispun ... (vezi toată discuția)
Neplata unei amenzi.
omamica
Buna ziua,
As avea si eu o intrebare in legatura cu neplata unei amenzi primite in strainatate.
Sora mea a lucrat in Ungaria cativa ani in 2008 din cauza ... (vezi toată discuția)