avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot sa obtin tutela pentru sora mea bolnava de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot sa obtin tutela pentru sora mea bolnava de tulburari schizo afective tip mixt

am cerut punerea sub interdictie a intimatei dupa care am mai cerut investire cu formula executorie sentintei civile
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 13:53, 7 Martie 2011
Detalii la [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
Alin Paidiu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu formula executorie sailor sailor Buna ziua! Sentinta civila a Judecatoriei din 2003 devenita definitiva si irevocabila prin Deciziile civile ale Tribunalului respectiv a Curtii de ... (vezi toată discuția)
Eliberare comunicare Gloria83 Gloria83 Buna ziua. Am avut un proces pe care l-am castigat, ulterior partea adversa a facut recurs. L-am castigat si pe acesta. Instanta obliga partea adversa ... (vezi toată discuția)
Hot. judec. de anulare a cert. de most. se investeste cu formula executorie sau nu? serviciuapasarichioi serviciuapasarichioi Buna ziua. Puteti sa imi spuneti, va rog, daca o sentinta devenita irevocabila prin recurare trebuie investita cu formula executorie? In dispozitivul ... (vezi toată discuția)