avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Activitate kisery18

Activitate kisery18

Stimati domni,

Am avut contract de munca pe perioada determinata de 10 luni în şcoala generala ca profesor necalificat (menţionez ca am o facultate de superior). Contractul mea va expira în această lună (iulie 16). La august voi merge la concurs de suplinire şi sper că în septembrie voi lucra din nou. Deci, nu vreau să întrerupere de carnetul de muncă şi vreau să devin şomer pe perioada două luni. Am căutat unui loc de muncă dar nu am găsit pentru că nu mă contractează de 2 luni.

Dacă eu nu voi fi lucrat în următoarele 2 luni, carnetul de muncă va fi discontinuu şi în septembrie voi lucra până la iulie (în anul 2012), atunci în anul următor voi benificia de somaj?
Vă mulţumesc anticipant!
Discuție salarii2
Fluturasul din luna februarie:
Salariul tarifar: 580 lei
Conc. de odihna: (4 zi) 116 lei
CASS: 31 lei
Contrib. pensie: 61 lei
Contrib. somaj: 3 lei
Deducere pers. baza: 250 lei
Venit de baza calc.:232 lei
Impozit: 37 lei
Salariu net: 448 lei

Asa e corect?

Am avut un brut pana in decembrie de 673 lei, si acum am 580 de lei salar brut (673 - 25% =505, incepand din ianuarie dupa majorarea salariului cu 15% venitul brut acum este de 580 lei!!!) EXISTA ASA CEVA CA SALARIUL BRUT LUNAR ESTE DE 580 DE LEI? Va multumesc anticipant!
Discuție salarii
Am avut un brut pana in decembrie de 673 lei, si acum am 580 de lei salar brut (673 - 25% =505, incepand din ianuarie dupa majorarea salariului cu 15% venitul brut acum este de 580 lei!!!) EXISTA ASA CEVA CA SALARIUL BRUT LUNAR ESTE DE 580 DE LEI? Va multumesc anticipant!
Fluturasul din luna februarie:
Salariul tarifar: 580 lei
Conc. de odihna: (4 zi) 116 lei
CASS: 31 lei
Contrib. pensie: 61 lei
Contrib. somaj: 3 lei
Deducere pers. baza: 250 lei
Venit de baza calc.:232 lei
Impozit: 37 lei
Salariu net: 448 lei

Asa e corect?
Salutare! As dori sa stiu daca salariu net pe care il primesc este unul corect. Sunt profesor suplinitor necalificat (studii superioare), norma intreaga si am un salariu net in valoare de 448 lei (luna februarie).
In speranta ca ma veti lamuri, va multumesc!