Pe data de 21.04 2011 expira cele 126 de zile de concediu de maternitate urmand ca sotul meu sa intre in concediul de crestere copil. In urma cererii de suspendare a contractului de la dept personal i s-a spus ca nu mai beneficiaza de bonurile de masa aferente lunii martie pentru ca decizia de incetare va fi cu data de 22.04.2011 si, conform spuselor lor le-ar fi primit numai daca ar fi lucrat toata luna aprilie. Este corect asa ceva ?
In urma unui proces penal s-a dat sentinta unei pedepse cu suspendare si plata unor cheltuieli judiciare. Pe adresa de acasa nu am primit nimic detaliat. Cum pot afla ce inseamna de fapt aceste cheltuieli in detaliu si unde pot fi platite?
Mentionez ca au trecut 3 luni de la sentinta.
Care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a da pe cineva in judecata ( o persoana a luat in 2009 de la politie masina mea care a fost implicata intr-un accident rutier si nici pana astazi nu mi-a dat o hartie la mana cum ca ar fi dat-o la dezmembrari iar eu nu o pot radia ) De asemenea pot cere in instanta sa-mi plateasca si impozitul la stat pe care a trebuit sa-l paltesc din cauza ca el nu mi-a dat nimic pentru a o radia ?