avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Activitate g3org3lll

Activitate g3org3lll

Deci trebuie sa dam banii inapoi? Pai si CASAOPSNAJ nu e tot de stat?
Răspuns la discuția Concediu paternal cadre militare.
Va multumesc pentru raspuns! Inca o intrebare as mai avea, pana la urma sunt obligat sa platesc acel concediu de puericultura?

Cornel Vasile a scris:

Da, este normal chiar daca nu mai sunteti angajatul MApN-ului.

Răspuns la discuția Concediu paternal cadre militare.
Buna ziua! Am fost angajat in Mapn pana in decembrie 2016 ,in septembrie 2016 in timp ce eram angajat in Mapn am beneficiat de concediu de puericultura, iar acum, dupa mai bine de un an de zile de cand nu mai lucrez la acestia, am primit un telefon de la unitatea militara la care am fost angajat, ca sa ma prezint la unitate pentru a purta niste discutii, pentru a se stabili cum sa facem sa inapoiez eu niste bani pentru acel concediu de puericultura de care am beneficiat in 2016. E normal sa mi se ceara bani pe acel concediu dupa atata timp plus ca nu mai sunt angajat la ei?

Cornel Vasile a scris:

Deoarece aceştia nu sunt asiguraţi în sistemul asigurărilor sociale de stat.

buna ziua,va rog, daca se poate, sa imi raspundeti si mie la o intrebare legata de o amenda pe care am primit-o acum 2 zile pentru nepurtarea centurii de siguranta. sunt sofer de microbuz si am fost oprit intr-o localitate pentru ca nu purtam centura de siguranta,precizez ca eram cu microbuzul si cu pasageri in el.conform art 97 alin4 sunt scutiti de a nu purta centura conducatorii de autoturisme care executa servicii de transport public de persoane, in regim de taxi, cand transporta pasageri; am luat ,sau nu ,pe nedrept amenda??? va multumesc