avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Activitate georgiat

Activitate georgiat

Răspuns la discuția Nelamurire speta
Este vorba de o vatamare corporala grava initiala si pe urma de o ucidere din culpa. Cu specificarea faptului ca in urma vatamarii corporale grave s-a constatat ca victima nu ar fi decedat.

Răspuns la discuția Nelamurire speta
Citisem o chestie in Streteanu care ma facea sa inteleg altceva...#-o:"> Nu ar exista nicio posibilitate sa o fac cumva sa se absoarba? Mi se pare ciudat sa plateasca atat pentru vatamare cat si pentru ucidere...Ceva imi scapa si nu imi dau seama ce.
Daca am o vatamare corporala grava, savarita cu intentie, dupa care victima nu decedeaza dar, la scurt timp dupa, faptuitorul, incercand sa o transporte la spital, face un accident de masina si respectiva victima moare ma aflu in prezenta unui concurs sau ultima o absoarbe pe prima? Daca o absoarbe in baza carui temei legal se face ca nu am gasit nimic#-o#-o
Răspuns la discuția ce urmeaza dupa licenta de drept?
Accesul la orice profesiune juridica poate fi facut doar prin examen. In functie de ce iti doresti cauti informatii despre datele si metodele de inscriere, bibliografii si restul informatiilor - acestea sunt publice si apar din timp pe site-urile respective - si actionezi in consecinta. De exemplu, daca doresti sa devii avocat te uiti pe site-ul baroului din localitatea ta, cauti informatiile legate de datele de inscriere, modalitatea de examen si bibliografie, te duci si depui dosarul cu actele cerute si dai examenul.