Este vorba de o vatamare corporala grava initiala si pe urma de o ucidere din culpa. Cu specificarea faptului ca in urma vatamarii corporale grave s-a constatat ca victima nu ar fi decedat.
Citisem o chestie in Streteanu care ma facea sa inteleg altceva...#-o:"> Nu ar exista nicio posibilitate sa o fac cumva sa se absoarba? Mi se pare ciudat sa plateasca atat pentru vatamare cat si pentru ucidere...Ceva imi scapa si nu imi dau seama ce.
Daca am o vatamare corporala grava, savarita cu intentie, dupa care victima nu decedeaza dar, la scurt timp dupa, faptuitorul, incercand sa o transporte la spital, face un accident de masina si respectiva victima moare ma aflu in prezenta unui concurs sau ultima o absoarbe pe prima? Daca o absoarbe in baza carui temei legal se face ca nu am gasit nimic#-o#-o
Accesul la orice profesiune juridica poate fi facut doar prin examen. In functie de ce iti doresti cauti informatii despre datele si metodele de inscriere, bibliografii si restul informatiilor - acestea sunt publice si apar din timp pe site-urile respective - si actionezi in consecinta. De exemplu, daca doresti sa devii avocat te uiti pe site-ul baroului din localitatea ta, cauti informatiile legate de datele de inscriere, modalitatea de examen si bibliografie, te duci si depui dosarul cu actele cerute si dai examenul.