avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters197649

Activitate ContSters197649

Discuție Declaratie
In primavara cumnatul meu a venit la noi(si sotul meu) cum sa il ajutam sa stranga mai multe voturi la tara (urma sa candideze ca primar,ulterior s-a razgandit) prin trecerea noastra la adresa lui din localitatea respectiva.Ce am facut noi? I-am dat buletinul si am completat cerera de resedinta si de restul se ocupa el afirmand ca are pe cineva la eliberare acte si nu mai este necesar sa ne deplasam noi personal.
Ulterior,el nu a mai candidat ca primar ,dar mai are si doasr penal deschis si noi am primit binenteles citatie.(sumtem implicati vreo 60 de persoane).
Care sunt consecintele in ceea ce ne priveste pe noi? De ce ne mai cheama pe noi la politie in conditiile in care resedinta a expirat si noi nici macar nu am fost la vot?
Sunt angajata la o firma care are probleme financiare si nu am luat salariul pe 2 luni, inclusiv bonurile de masa pt care mi sa retinut (dovada) pe fluturasul de salariu impozitul aferent . Ei continua sa ne cheme la servici fara sa ne dea salariul. Daca imi depun demisia care sunt consecintele in ceea ce ma priveste ca angajat?Mentionez ca am si o garantie depusa ,avand in vedere ca lucrez cu gestiune.
am incheiat un contract de munca ,cu perioada de proba de 60 zile (sunt inca in perioada de proba) dar am niste clauze speciale:scrie la litera J alineatul 2 din contracul de munca: in cazul in care salariatul nu isi respecta contractul pe o perioada de minim 2 ani,inclusiv in perioada de proba,sau nu respecta clauzele de neconcurentialitate, acesta se obliga sa returneza sporurile primite,plus toate impozitele si contributiile aferente nu mai putin de 5000lei:(#-o:((:sorry:
intrebare: pot sa incetez contactul de munca printr-o notificare scrisa in perioada de proba fara sa suport consecintele clauzelor?si notificarea unde trebuie inregistrata?daca nu imi accepta notificarea?