avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2053 soluții astăzi
Forum Activitate Darius M

Activitate Darius M

da stiu asta..dar nu o pot investi cu formula executorie acum....pana cand pot sa beneficiez de ea? 1 an, 2 ,3...sau cand doresc eu??
in cat timp se prescrie o hotarare judecatoresca definitiva si irevocabila? pana cand o pot pune in aplicare?...pronuntarea a fost in iunie 2010...pe contencios administrativ - litigiu de munca.
unde pot sa ma adresez pentru consultanta pe probleme de pastrare sau renuntare la cetatenie ? am 2 cetatenii : romana si norvegiana.....Norvegia nu accepta in general 2 cetatenii...
Răspuns la discuția sesizare comisie disciplina
atunci daca conducatorul institutiei considera ca functionarul este vinovat va actiona in consecinta !....deci oricine poate depune o sesizare!!!!
Răspuns la discuția Promovare in functie de conducere
E uluitor =D>
nu mai este nimic de comentat#-o
comisia de disciplina poate fi sesizata de catre cineva din afara institutiei? de catre un nemultumit de activitatea unui functionar?
Răspuns la discuția Promovare in functie de conducere
sa inteleg ca master trebuie doar la functionarul public, iar la cel ce vine din afara nu trebuie ?
vreau sa stiu cum pot pastra dubla cetatenie : norvegiana si romana...cum pot demonstra ca prin pierderea cetateniei romane mi se afecteaza niste drepturi?
va rog sa-mi precizati daca pentru ocuparea unei functii publice de conducere sunt necesare studiile de masterat sau postuniversitare;doresc sa stiu daca un functionar public care indeplineste toate conditiile legale pentru ocuparea unei functii publice de conducere, mai putin studiile masterale sau postuniversitare poate promova intr-o functie de conducere?
Discuție Transfer
Cum se realizeaza transferul de la o institutie la alta din cadrul aceluiasi minister, pe o functie similara ( aceeasi clasa, acelasi grad profesional) ? Trebuie acceptul institutiei de la care se pleaca?