in cat timp se prescrie o hotarare judecatoresca definitiva si irevocabila? pana cand o pot pune in aplicare?...pronuntarea a fost in iunie 2010...pe contencios administrativ - litigiu de munca.
unde pot sa ma adresez pentru consultanta pe probleme de pastrare sau renuntare la cetatenie ? am 2 cetatenii : romana si norvegiana.....Norvegia nu accepta in general 2 cetatenii...
vreau sa stiu cum pot pastra dubla cetatenie : norvegiana si romana...cum pot demonstra ca prin pierderea cetateniei romane mi se afecteaza niste drepturi?
va rog sa-mi precizati daca pentru ocuparea unei functii publice de conducere sunt necesare studiile de masterat sau postuniversitare;doresc sa stiu daca un functionar public care indeplineste toate conditiile legale pentru ocuparea unei functii publice de conducere, mai putin studiile masterale sau postuniversitare poate promova intr-o functie de conducere?
Cum se realizeaza transferul de la o institutie la alta din cadrul aceluiasi minister, pe o functie similara ( aceeasi clasa, acelasi grad profesional) ? Trebuie acceptul institutiei de la care se pleaca?