avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dreptul de a pune in executare o hotarare ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dreptul de a pune in executare o hotarare judecatoreasca

in cat timp se prescrie o hotarare judecatoresca definitiva si irevocabila? pana cand o pot pune in aplicare?...pronuntarea a fost in iunie 2010...pe contencios administrativ - litigiu de munca.
Cel mai recent răspuns: Darius M , utilizator 15:34, 21 Martie 2011
Să se prescrie? Ca să o puneţi în aplicare trebuie să o investiţi cu formulă executorie. Acest lucru poate fi făcut oricând de la momentul la care a rămas definitivă şi irevocabilă.
da stiu asta..dar nu o pot investi cu formula executorie acum....pana cand pot sa beneficiez de ea? 1 an, 2 ,3...sau cand doresc eu??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare hotarare comerciala bubu.g bubu.g Am o sentinta pronuntata de Curtea de Apel sectia contencios administrativ si fiscal, litigiu comercial intre 2 societati comerciale, valoarea litigiului ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva-executare silita marik0 marik0 Buna ziua si Hristos a inviat! Am o mica nelamurire cu privire la hotararile care pot fi puse in executare (dupa investirea cu formula executorie). Cf art ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie ni_leta ni_leta Buna ziua si 2010 sa va aduca multa sanatate,impliniri si tot ceea ce va doriti, alaturi de cei dragi. Si, bineinteles, si alaturi de noi, care apreciem orice ... (vezi toată discuția)