Buna ziua! Cum poate proceda in urmatoarea situatie o persoana, care sunt etapele? Am lucrat 8 ani de zile la o firma din Buc care a fost radiata in 2009..nu am decat o copie xerox a cartii de munca, stampilata cu ''conform cu originalul"...administratorul firmei a disparut, nimeni nu stie nimic de el...cei de la ITM mi-au spus ca nu figurez in evidentele lor (clar, escrocul nu a platit darile pt stat)..vreau sa stiu ce trebuie sa fac pentru ca sa nu pierd acesti ani si sa pot primi venituri (pensie) pt ei? am contactat lichidatorul judiciar care s-a ocupat de firma si mi-a zis ca nu ma poate ajuta, ca nu are niciun fel de act si ca acum el nu mai raspunde si nu mai ofera informatii despre un caz inchis de 8 ani...unde trebuie sa ma adrezez, pe cine sa dau in judecata si ce sanse concrete am? Rog doar un raspuns super documentat si profesionist, nu n pareri despre cum cred unii si altii. Multumesc anticipat.
Va rog sa imi explicati cine beneficiaza de stimulentul de insertie de 500 lei dupa revenirea din CIC. Mamele care au optat pentru CIC de 1 an si se intorc la serviciu inainte de implinirea varstei de 1 an de catre copil beneficiaza de stimulent? Sau doar cele care au ales sa stea 2 ani in CIC si revin la serviciu inainte de implinirea varstei de un an de catre copil? Multumesc.
Sunt cadru militar si am adus pe lume un copil pe 10 iunie 2011. Am optat pentru varianta de a sta acasa cu copilul 1 an si as vrea sa stiu la ce data trebuie sa revin la locul de munca pentru a primi stimulentul de insertie de 500 lei. Am auzit opinii diferite, ca ma pot intoarce si cu 1-2-3 zile inainte de 10 iunie 2012 sau ca trebuie sa ma intorc din aprilie sau mai, pentru a obtine venituri impozabile inainte de data la care copilul implineste un an. Care dintre variante este cea corecta?