avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie dupa CCC de 1 an
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie dupa CCC de 1 an

Sunt cadru militar si am adus pe lume un copil pe 10 iunie 2011. Am optat pentru varianta de a sta acasa cu copilul 1 an si as vrea sa stiu la ce data trebuie sa revin la locul de munca pentru a primi stimulentul de insertie de 500 lei. Am auzit opinii diferite, ca ma pot intoarce si cu 1-2-3 zile inainte de 10 iunie 2012 sau ca trebuie sa ma intorc din aprilie sau mai, pentru a obtine venituri impozabile inainte de data la care copilul implineste un an. Care dintre variante este cea corecta?

Cel mai recent răspuns: uidumac iulia , utilizator 12:51, 13 Ianuarie 2012
Va intoarceti la munca cu o zi inainte sa implineasca copilul un an, stimulentul de insertie il obtineti de unde ati depus si actele pentru indemnizatiea de crestere a copilului.
Multumesc pentru lamuriri si pentru promptitudine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil soriauras soriauras daca optez pentrua intra in indemnizatie crestere copil pe o perioada de doi ani,dar dupa o luna sa ma intorc la serviciu ,mai beneficiez de suplimentul de ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil - rog lamurire! madi1983 madi1983 Buna ziua! Lucrez in invatamant, de meserie invatatoare (urmeaza sa nasc peste o luna si un pic)...daca optez pt concediu 2 ani, dar vreau sa ma intorc mai ... (vezi toată discuția)
Revenire serviciu din concediu crestere copil newlaura newlaura Sunt in concediu crestere al doilea copil. acesta implineste 1 an pe 23 ianuarie. Daca revin la serviciu pana pe aceasta data, se acorda suplimentul acela de ... (vezi toată discuția)