avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Activitate MADALINA ARMEANU

Activitate MADALINA ARMEANU

Multumesc pentru raspunsul prompt. Ati mai putea sa completati si cu o baza legala in acest sens, pentru a ne putea fundamenta actiunea? Multumesc frumos.
Stimați reprezentanți ai avocatnet.ro,

Vă rog frumos să îmi transmiteți opinia dvs. referitoare la legislația și procedura de angajare a personalului (contabil, director executiv, expert proiecte etc. ) conform organigramei aprobate în adunarea generală, pentru o asociație de turism constituită recent conform OG 26/2000 dar ai cărei membri sunt autorități publice locale, respectiv primării.

Cum se face angajarea? Conform cărei legislații ? Se poate face angajare directă pe bază de expertiză, CV, interviu sau este obligatorie organizarea de concursuri?

Mulțumesc
Va multumesc foarte mult Dvs. si colegului Dvs. (utilizator sad) pentru raspunsul foarte prompt si la obiect! As mai avea totusi o nelamurire si , cu amabilitatea Dvs, poate gasesc raspuns.

Firma a fost infiintata inainte de 2008 (respectiv in 2005). Prin urmare, ca prim pas, ma voi asigura de unicitatea numelui pentru jud. Bacau.

Ulterior, voi urma cei 4 pasi descrisi de Dvs. (1. contract de inchiriere la sediul din Bacau; 2. Hotarare AGA si actualizare act constitutiv; 3. Demersuri pentru certificat la Administratia Financiara Bacau; 4. depunere dosar la Registrul comertului Braila)

Nu am inteles pe deplin daca actualizarea actului constitutiv prin Hotararea AGA se refera la reactivarea firmei sau la mutarea ei in alt oras.
Daca se refera la reactivarea firmei, este suficient doar aceasta hotarare AGA pentru reactivarea unei firme sau mai sunt necesare si alte documente? Il depun, asadar la Registrul Comertului Braila (acolo unde este inregistrata firma in prezent) si atat?

Va multumesc inca o data si sper sa primesc si de data aceasta un raspuns de la Dvs.!

SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am stabilit).
As dori sa aflu cat mai detaliat posibil (pasii de urmat, actele necesare si taxele):
1). Ce implica reactivarea firmei
2). Ce implica mutarea ei in judetul Bacau
Va multumesc!