avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate flx89

Activitate flx89

Buna ziua,

Am urmatoarea problema cu o firma de la care am cumparat un sistem de navigatie pentru masina. ( 2200 de lei ). In momentul cand l-am cumparat, am primit doar factura fiscala, pe spatele careia s-a trecut seria aparatului, insotit de o stampila si o semnatura a firmei. ( si asigurarea verbala ca am garantie un an pe baza facturii ). Dupa aproximativ 2 saptamani, sistemul s-a stricat. Am fost sa il duc la garantie, si mi-au spus ca ma suna ei cand este gata. Au trecut deja 15 zile lucratoare,si sunt in continuare amanat, mi se spune mereu ca peste 1 sapt, sau cateva zile este gata.

Stiu ca orice produs daca sta in garantie mai mult de 15 zile lucratoare trebuie inlocuit cu unul nou,sau inapoiat banii inapoi. Firma este a unor pusti, care nu cunosc prea multe,dar vorbesc mult.

Cand mi-au acceptat produsul in garantie, ei au facut o copie de pe factura fiscala, si mi-au spus ca voi fi sunat cand este gata, deci nu am nici o dovada scrisa cand a intrat in service.

Intrebare:

Pot face plangere la OPC doar pe baza facturii fiscale?

Ce sanse am sa imi recuperez banii sau produsul?

Daca nu am o dovada scrisa cand am dus produsul la garantie, cum pot demonstra ca de 15 zile sunt amanat?

Este o suma foarte mare, trebuie sa fie o modalitate sa fim aparati de escrocii acestia.

Multumesc mult pentru eventualele contributii!
Răspuns la discuția Amenda parcare Herastrau
Buna ziua,

Am primit exact aceasi amenda , cu exact acelasi martor MC . Am fost la proces , la judecatoria 1 , s-a stabilit chemarea acestui martor in instanta , chiar si cu mandat de aducere daca este nevoie , deoarece am avut atasat la plangerea mea , un alt proces verbal cu acelasi martor , dar cu alta semnatura si alta adresa . Va rog frumos , daca mai exista cineva cu aceasi amenda , si acelasi martor , MC , trimite-ti-mi un mesaj privat , pentru a putea face schimb de copii de pe procese verbale , pe care sa le prezentam apoi in instanta demonstrand ca totul este un abuz si acest MC este o inventie .

Sansele sunt foarte mari ca amenda sa se anuleze , politia nu are poze , iar matorul nu are veridicitate .

Va rog inca odata , trimite-ti un mesaj pe privat daca aveti proces verbal cu acelasi martor , MC din Piatra Neamt.