Buna Ziua am primit acasa in urma undei fapte de delapidare savarsite de mine un comunicat in care mi se spune ca am fost scoasa de sub urmarire penala si o comunicare in care mi se spune ca am de achitat suma de 200 de ron amenda si 100 cheltuieli de judecata
Intrebarea mea este pot sa platesc cei 300 de ron pe baza acelei comunicari sau trebuie sa astept si amenda prin posta
Unde mai exact pot sa platesc?acolo scrie la trezoreria statului...asta insemnand ce?la primarie la posta?
Pentru infractiunea de delapidare de 1500 de ron din care sa recuperat doar 680 de ron care sunt pedepsele?
Mentionez ca este prima abatere si ca doresc sa achit si restul prejudiciului
Probe ar fi rolele jurnal,faptul ca am dat o declaratie pt magazin in care am recunoscut dar nu si politistilor care au venit la fata locului ei sau uitat si-au plecat
Buna seara am si eu o problema pt care am ajuns in pragul disperari
Acum 5 luni mai precis in noiembrie 2010 am lucrat la un hypermarket.Acolo am introdus pe bonurile clientilor niste vouchere de reducere la anumite produse unor clienti in valoare de 673 de lei produse care nu au fost achizitionate de clieti insusindu-mi bani din contravaluarea lor Cum era de asteptat si-au dat seama ca e ceva neinregula si m-au prins
Am ajuns la o intelegere cu ei daca le achit suma aceea adika 673 de lei imi dau lichidarea.Suma a fost platita dar lichidarea nu am vazuto.
Dupa cercetarea disciplinara pe care am avut-o am primit acasa decizia de incheiere a contractului de muna
Acum 2 zile dupa 5 luni am primit acasa o citatie in care imi cere sa ma prezint la o sectie de politie ca si faptuitor pt inselaciune mai bine zis pt art 215 p1 in citatie nu scrie absolut nimic ca ar fi de la acel hypermarket sau de unde este dar banuiesc ca de acolo pt ca alte probleme si alte ,,prostii,,nu am facut
As dori sa intreb ce mi se poate intampla avand in vedere ca eu mi-am recunoscut fapta si ca este prima abatere niciodata nu am avut probleme cu legea