avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare

Pentru infractiunea de delapidare de 1500 de ron din care sa recuperat doar 680 de ron care sunt pedepsele?
Mentionez ca este prima abatere si ca doresc sa achit si restul prejudiciului
Cel mai recent răspuns: avocat33 , utilizator 15:34, 26 Martie 2011
Legea prevede pentru infractiunea de delapidare ,prevazuta de art 215*1 Codul penal pedeapsa cu inchisoare de la unu la 15 ani
Solutia este dispusa in prima faza de procuror in urma analizarii probelor administrate,a conduitei partii cercetate,a antecedentelor acesteia,existenta sau inxistenta de prejudiciu material
Puteti benefia de mica reforma,si sa primiti o amenda administrativa care se trece in cazier.

Consultati avocat.
Achita prejudiciul si vei lua o amenda administrativa care se inscrie in cazier.
Mirela1990 a scris:

Pentru infractiunea de delapidare de 1500 de ron din care sa recuperat doar 680 de ron care sunt pedepsele?
Mentionez ca este prima abatere si ca doresc sa achit si restul prejudiciului

Neinceperea urmaririi penale si o amenda administrativa din partea procurorului daca sunteti la prima abatere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt, prima abatere, prejudiciu recuperat ContSters451644 ContSters451644 Furt la prima abatere.Am sustras cosmetice in valoare de 712 lei din Auchan. Mi-au mai pus in spate 70 lei un ruj care era al meu dar nu am avut cu sa dovedesc ... (vezi toată discuția)
Amenzi olga2011 olga2011 ce deosebire este intre amenda penala si una administrativa dac exista asa ceva >? multumesc (vezi toată discuția)
Furt sau delapidare? danielbks danielbks Am luat recent din incasarile zilnice suma de 3000 ron pe care nu pot sa ii pun inapoi momentan, si angajatorul stie despre acest lucru. as dori un sfat va rog ... (vezi toată discuția)