avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1950 soluții astăzi
Forum Activitate MihaelaMiki

Activitate MihaelaMiki

Mulțumesc frumos. Sunt plecată de mult din țara și nu știam ca pot face chestia asta.
Dar agenția in momentul in care nu s au plătit ratele nu au datoria de a te contacta?
Pe cartea funciară apar alte persoane , deci e vândut. M-a gândesc sa nu fi făcut împreuna cu agenția imobiliară vreun joc. In sensul ca ei au declarat ca nu și a plătit rata timp de trei luni consecutiv și au avut dreptul sa și l ia înapoi.
E scris NU SUNT
Chiar dacă exista o clauza pe contract care zice ca dacă nu se plătește rata timp de 3 luni consecutiv practic pierzi tot?
Buna ziua. Impreuna cu fostul meu logodnic, am cumparat ( pe numele amandurora), un teren in rate, de la o agenție imobiliară., și o garsoniera ( pe care am plătit o integral și contractul de vânzare cumpărare este pe numele amândurora) Am plătit împreuna un sfert din suma cerută de către agenție ,pt teren, ratele se plăteau din contul fostului partener), după care ne am despărțit.Acum dupa 8 ani mi a răspuns in sfârșit la telefon și a acceptat sa mi faca procura pe garsoniera, cedandu mi partea lui, cu cu condiția sa i dau 2000€. Eu am contactat primăria orașului unde este situat terenul, și am cerut o copie la extrasul de carte funciară, extras care este pe numele altcuiva. Acum eu cred ca el a vândut acel teren. Întrebarea mea este , se putea vinde terenul fără semnătura mea?
Răspuns la discuția un sfat
eu as vrea sa fac o sesizare,o plangere cum ca politia municipiului nostru nu ia in serios problema aceasta..nu mi se pare corect sa stai cu mainile incrucisate ca organ al politiei si sa ridici din umeri la o problema de genul asta...unde as putea sa ma adresez?ministerului de justitie,de interne?va multumesc mult...
Răspuns la discuția un sfat
mama a cedat partea ei de mostenire dupa ce a fost externata din spital,aducandu-i-se acasa un notar.in actele respective nu s-a mentionat faptul ca matusa mea a acceptat sa aibe grija de ea pana cand mama va deceda..aceasta intelegere facandu-se verbal intre noi toata familia..oricum noi nu am fost instiintati ca se va aduce acasa notarul...am fost anuntati dupa ce a semnat mama..
Răspuns la discuția un sfat
Sora mamei a mers zilele trecute la notar si a facut acest contract de comodat mamei,nu cunosc termenul..eu nu sunt in tara si vreau sa le ajut si nu stiu cum..politia a fost de nenumarate ori chemata si de fiecare data a ridicat din umeri,ultima data unchiul i-a spart toate geamurile de la casa inclusiv in casa a spart televizor si toate alea...politia...nu a facut nimic..i se tot zice ca nu are ce sa faca atata timp cat e pe proprietatea lui...dar eu stiu ca proprietatea lui e doar casa noua ridicata nu si cea veche...nu si pamantul de sub casa..nu stiu ce sa fac.vineri a fost chemata politia cand a intrat in casa peste mama si sora mea,si avea o secure si un cutit in mana si le ameninta de fata cu politia..nu au facut nimic..e posibil sa nu i se faca nimic?a dat mama o reclamatie la politie...la fel..nimic..ma gandesc sa chem televiziunea..nu stiu nici o rezolvare...va rog ajutati-ma..
Răspuns la discuția un sfat
sunt amenintate si mama si sora ca le vor da afara din casa,in momentul acesta mama sta la fratele ei pt ca acest unchi care provoaca numai probleme i-a spart toate geamurile de la casa si i-a vandalizat casa amenintandu-le ca le da afara si demoleaza casa..a fost chemata politia de f multe ori si nu nu face nimic zicand ca e proprietatea lui si legal nu are ce-i face..nu inteleg legea din Romania....
Răspuns la discuția un sfat
Nu s-a facut o renuntare la mostenire verbala,ea si fratele ei au renuntat in favoarea surorii celei mici..intelegerea verbala e intre ele doua,sora cea mica va avea grija de ea(mama) pana la sfarsit..sora cea mica si-a ridicat in spatele casei batranesti,cea in care locuieste mama cu sora mea,o alta casa,numai ca de ceva timp cumnatul mamei,sotul surorii celei mici,care a contribuit la ridicarea casei lor unde a re dreptul pt ca e bun comun,dar nu si pe locul din curte,ala fiind mostenirea matusii,a inceput sa se creada stapan peste tot si ameninta ca va darama casa batraneasca unde locuieste mama..zilele trecute matusa mea a facut un contract de comodat la notariat pt mama sperand ca unchiul nu va putea darama casa..as vrea sa stiu daca cu acest contract este ceva sigur si ca nu se va putea anula de catre cumnatul mamei..multumesc..