avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate ADRIAN BUDU

Activitate ADRIAN BUDU

Ea Agenta din cadrul poliției Locale Câmpina a trimis o notificare la adresa de acolo ca vrea sa faca o verificare la adresa, si tot ea venit în urma răspunsului meu ca sunt de acord sa vina sa faca verificări (nu am nimic de ascuns )
Nu cred ca avea calificarea necesară dat fiind că ea a trecut în PV suprafața 12,5×12 mp cea ce inseamna 150 mp si nici toată casa nu are suprafața asta .
Măsurătoarea s a făcut în prezența mea si a tatălui eu
Procesul Verbal mi a fost dat de operatorul de la ghișeu taxe si impozite locale sect 2 Bucuresti cand am fost sa radiez un autoturism,mi a spus că am o amenda si nu pot sa o radiez fără să plătesc acea amenda .el o avea în program acolo .
Poliția Locală Câmpina a trimis la Poliția Locală sect 2 notificarea si acestia au un PV ca nu ma au găsit la adresa si ca au lăsat în ușă notificarea (cu martor).....cea ce nu am gasit.
cyan a scris:

Agenta de la Poliția Locală a venit si a măsurat ea suprafețele în urma unei cereri făcute în prealabil în primăvara 2017

Nu inteleg un lucru, cine a facut cererea si in ce scop?

Agenta de la PL avea calificarea necesara sa faca astfel de masuratori?

Cand a facut masuratorile si in prezenta cui? A mai fost prezent si altcineva?

Cum ati intrat in posesia procesului verbal din moment ce ati aflat de sanctiunea abia alaltaieri de la ghiseu?

Solicitati PL dovada comunicarii pv de anul trecut.

Cand am primit actele nu am verificat cu exactitate (sa măsurăm cu ruleta ) suprafața casei dar ulterior cand a venit agenta am măsurat si am verificat pe planul casei si nu era trecuta in schița.

cyan a scris:

Nu are relevanta ce dimensiuni sau ce cladiri erau pe teren ci ce cladiri si dimensiuni erau uin actele de proprietate si cadastru.
Cand ati cumparat ati primit cadastrul si documentele cadastrale de la vanzator?
Terasa apare in extrasul de CF si in actul de proprietate?

Buna ziua , în urma cu 2 zile am fost înștiințat cand am ajuns la circa financiară Sector 2 unde am domiciliu sa scot de pe rol un autoturism care l-am vandut ca am o amenda de plata in valoare de 1000 lei din partea Poliției Locale Câmpina unde dețin o proprietate (jumatate ) impreuna cu părinții mei .
Amenda respectiva se refera la construcție (terasa inchisa) de 12mp care spun ei ca este ilegală si ca trebuie sa ma pun in legalitate.
Eu (noi) asa am cumparat acea casă construită în 1955 și inițial a fost o singură casă după care s - a divizat în două , noi am cumparat practic de la 2 proprietari si avand forma actuală .Cand am cumparat am verificat actele ambelor proprietăți dar nu am luat ruleta sa măsurăm efectiv fiecare camera sau curtea .singurele modificări au fost sa schimbam geamurile de la terasa respectiva ,cateva grinzi si tabla de pe acoperiș,dat fiind că este o construcție ușoară din lemn .
Agenta de la Poliția Locală a venit si a măsurat ea suprafețele în urma unei cereri făcute în prealabil în primăvara 2017(nelocuind nimeni în casa), noi casa am cumparat o în toamna 2014 și reamenajat o în 2015 practic după 2 ani " a trecut si ea pe strada asa si a vazut o schimbare" si s -a uitat pe google maps si a vazut ca nu arata asa casa în urma cu 2 ani .
In momentul in care a venit sa facă măsurătorile si poze nu a specificat nimic de amenda sau alt ceva .Si eu nu ma asteptam sa primesc acea amenda. Pot sa mai fac contestație acum ? Ca a fost emisă în aprilie 2017 și eu am fost practic înștiințat de funcționarul de la ghișeu abia alaltăieri. Se specifica in P.V. ca am termen de remedierea a situației până la 1 martie 2018 sa intru in legalitate altfel îmi dărâmă construcția (terasa de 12mp).
Ce ma sfătuiți să fac ?

Multumesc anticipat!
Company Advising a scris:

In primul rand trebuie studiate actele. Teoretic puteti contesta si titlul executoriu si orice incheiere a executorului judecatoresc.

Mulțumesc mult pentru răspuns , am sa va contactez pentru verificarea de documente
Răspuns la discuția fisa postului unui inspector itp
In RNTR 1 găsiți reglementarile in vigoare pentru inspectorul ITP
Mai pot face ceva in cazul unei popriri in derulare de Cca un an din partea Cycle European ?
Poprirea reprezintă o suma mult mai mare pe card aceștia o cer in urma unui card de cumpărături pe care la am avut de la Garanti BANK
in urma cu 4 luni intr-o intersectie din sect 3 mai exact splaiul cu calea victoriei -natiunile unite.Intersectie la ora de varf 17 in cursul saptamanii,intersectia dirijata de agentii de la politia rutiera,dupa cca 3 sau patru opriri la semafor,am libera trecere din partea primului agent care era cel mai aproape de mine , trecand dincolo de intersectie ma opreste al doilea pe motiv ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului#-o.
binenteles ca nu am semnat procesul verbal si ne am vazut in instanta....defapt doar eu am fost ca ei nu s-au prezentat, in schimb audepus la dosar ca nu existau camere video in acea intersectie ( eu am cerut probe video in reclamatie).
Ce se intampla daca nu se prezinta martorul nici la a doua instintare ( maror care habar nu avea ce s-a intamplat dar a semnat pe PV:(
Pot sa cer in instanta sanctionarea agentului de la politie?