Ea Agenta din cadrul poliției Locale Câmpina a trimis o notificare la adresa de acolo ca vrea sa faca o verificare la adresa, si tot ea venit în urma răspunsului meu ca sunt de acord sa vina sa faca verificări (nu am nimic de ascuns )
Nu cred ca avea calificarea necesară dat fiind că ea a trecut în PV suprafața 12,5×12 mp cea ce inseamna 150 mp si nici toată casa nu are suprafața asta .
Măsurătoarea s a făcut în prezența mea si a tatălui eu
Procesul Verbal mi a fost dat de operatorul de la ghișeu taxe si impozite locale sect 2 Bucuresti cand am fost sa radiez un autoturism,mi a spus că am o amenda si nu pot sa o radiez fără să plătesc acea amenda .el o avea în program acolo .
Poliția Locală Câmpina a trimis la Poliția Locală sect 2 notificarea si acestia au un PV ca nu ma au găsit la adresa si ca au lăsat în ușă notificarea (cu martor).....cea ce nu am gasit.
cyan a scris:
Agenta de la Poliția Locală a venit si a măsurat ea suprafețele în urma unei cereri făcute în prealabil în primăvara 2017
Nu inteleg un lucru, cine a facut cererea si in ce scop?
Agenta de la PL avea calificarea necesara sa faca astfel de masuratori?
Cand a facut masuratorile si in prezenta cui? A mai fost prezent si altcineva?
Cum ati intrat in posesia procesului verbal din moment ce ati aflat de sanctiunea abia alaltaieri de la ghiseu?
Solicitati PL dovada comunicarii pv de anul trecut.