in urma cu 4 luni intr-o intersectie din sect 3 mai exact splaiul cu calea victoriei -natiunile unite.Intersectie la ora de varf 17 in cursul saptamanii,intersectia dirijata de agentii de la politia rutiera,dupa cca 3 sau patru opriri la semafor,am libera trecere din partea primului agent care era cel mai aproape de mine , trecand dincolo de intersectie ma opreste al doilea pe motiv ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului#-o.
binenteles ca nu am semnat procesul verbal si ne am vazut in instanta....defapt doar eu am fost ca ei nu s-au prezentat, in schimb audepus la dosar ca nu existau camere video in acea intersectie ( eu am cerut probe video in reclamatie).
Ce se intampla daca nu se prezinta martorul nici la a doua instintare ( maror care habar nu avea ce s-a intamplat dar a semnat pe PV:(
Pot sa cer in instanta sanctionarea agentului de la politie?
se va cita martorul cu mandat de aducere. oricum daca nu vine la proces risca sa fie amendat.
nu se poate cere sanctionarea direct a politistului.
aici erau mai multe aspecte de lamurit daca v-ati fi angajat un avocat.
Inteleg ca in intersectie erau agenti de politie care dirijau circulatia , dar si semafoarele erau in functiune. In asemenea cazuri erati obligat sa respectati indicatiile politistilor, nu semnificatia culorii semaforului. Solicitati ca politistul care v-a oprit si intocmit procesul verbal sa fie trimis la scoala sa mai invete normele legale privind circulatia pe drumurile publice.