avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Mai pot face ceva in cazul unei popriri in derulare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Mai pot face ceva in cazul unei popriri in derulare

Mai pot face ceva in cazul unei popriri in derulare de Cca un an din partea Cycle European ?
Poprirea reprezintă o suma mult mai mare pe card aceștia o cer in urma unui card de cumpărături pe care la am avut de la Garanti BANK
Cel mai recent răspuns: ADRIAN BUDU , utilizator 18:40, 2 Octombrie 2017
In primul rand trebuie studiate actele. Teoretic puteti contesta si titlul executoriu si orice incheiere a executorului judecatoresc.
Company Advising a scris:

In primul rand trebuie studiate actele. Teoretic puteti contesta si titlul executoriu si orice incheiere a executorului judecatoresc.

Mulțumesc mult pentru răspuns , am sa va contactez pentru verificarea de documente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie datorie/executare silita MihaelaVerde MihaelaVerde Buna ziua, Pe scurt problema mea este astfel: in data de 23.03.2012 am beneficiat de un credit in forma unui card de cumparaturi (Avantaj) de la Credit Europe ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara somatie lamar lamar Am primit un mesaj de la banca prin care sunt anuntat ca s-au pus 2 popriri pe contul meu de catre un executor. Una de 4000 de lei si una de 700 lei. Intreb si ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu prin executor judecatoresc anamaria81 anamaria81 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: un salariat este garant disjunct (a garantat pt o societate un imprumut la o banca). Societatea la care lucrez a primit o ... (vezi toată discuția)