avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Activitate segaldia

Activitate segaldia

Răspuns la discuția Schimbare CI dupa partaj
Multumesc pentru raspunsul prompt. In legutura cu aspectele asupra carora mi-ati atras atentia: am ales sa pastrez numele dobandit in urma casatoriei; interfereaza in vreun fel cu ceea ce am discutat mai sus? Cat despre formalitatile de dupa urmeaza sa depun la Directia de Taxe si Impozite actele necesare impunerii, in termen de 30 de zile de la incheierea partajului.
Am divortat si ulterior am facut partajul in urma caruia apartamentul care a fost bun comun mi-a revenit in totalitate. In buletinul lui figureaza acea adresa iar el si-a exprimat dorinta sa ramana asa deocamdata pana cand va putea el sa schimbe asta. Din pacate am avut multe probleme cu eldatorita lui, printre care deloc neglijabile au fost amenzile pe care le-a acumulat in special dupa divort si care, evident, au trebuit platite pentru eliberarea certificatului fiscal necesar la partaj. Din cate am citit eventualele amenzi nu ma vor mai afecta pe mine personal (sau?) dar vreau sa stiu daca mai sunt si alte riscuri. Cum pot sa-l determin pe cale legala sa-si schimbe adresa din buletin? Faptul ca nu mai suntem coproprietari ma indreptateste si ajuta sa fac asta chiar si fara acordul lui?
Multumesc
Răspuns la discuția nota de lichidare
Multumesc pt. raspunsul prompt! Mentionez ca nu am lucrat decat din 24.01.2011, nu din anul 2010 si nu am efectuat preavizul deoarece mi-am dat demisia la zi, angajatorul fiind de acord sa renunte la perioada de preaviz.
Pe langa decizia de incetare a CM, adeverinta si drepturi salariale nu se face si nota de lichidare... Scuze daca intrebarile mele par naive :)
Buna ziua, mi-am depus demisia la zi in 15.02.2011 si pana acum angajatorul nu m-a contactat pentru formalitatile de lichidare. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa primesc in actualele conditii legislative si in ce termen. Dat fiind faptul ca de la inceputul anului cartile de munca nu se mai tin la ITM ce si de la cine trebuie sa primesc?!