Se calculeaza si se plateste folosind baza de calcul de la initialul din mai doar pentru perioada 01.06.2012-14.06.2012, iar din 15.06.2012 se calculeaza cel de-al doilea medical folosind o noua baza de calcul (ultimile 6 luni), fara sa uitati sa scrieti pe spate la observatii '' suprapunere cu CM seria....nr...''
Ambele concedii sunt initiale deci conform art. 16 din ordin 470/11.05.2010 care modifica si completeaza ordin 60/ 2006 o sa platiti primul medical 01.06.2012 dar pana la 14.06.2012 inclusiv. apoi celalalt medical initial 15.06.2012-19.06.2012. Numai ca pe spatele ambelor medicale la rubrica Observatii se trece '' Suprapunere cu CM seria... nr....''
Va multumesc pt. raspuns. Eu nu vedeam nici o legatura intre testamentul scris cam asa: '' .... las numitului x cu adresa in ...'' si sotul meu, cu exceptia numelui si prenumelui(sotului). Nu este trecut CNP - ul sotului iar testamentul a fost intocmit cand sotul a implinit 18 ani, deci logic ca dupa 20 ani adresa noastra sa nu mai fie aceeasi. Deci cum va fi identificat sotul ca mostenitorul din testament? Mentionez ca domnul nu a decedat si ne-a ajutat enorm de-a lungul timpului si-i multumim, doar ca zilele trecute am gasit acest testament, l-am citit si mi-am pus intrebari. Oricum nu o sa-l deranjam cu problema asta pe domnul nostru, daca va fi sa mostenim ceva bine, daca nu, nu, e doar curiozitatea vizavi de sistem si proceduri. va multumim.
Sotului ar trebui sa ii revina la moartea persoanei care a facut testamentul la notar toate bunurile mobile si imobile. 1. sotul nu e ruda cu domnul respectiv. 2. in testamentul scris in fata notarului nu apare CNP - ul sotului iar adresa trecuta in el nu mai corespunde, testamentul fiind intocmit acum 20 ani. Domnul respectiv nu are copii, doar un frate care are la randul sau o fiica.
In ce masura acest testament este valabil ( adica cum dovedeste sotul ca despre el este vorba in testament), si daca fratele are dreptul sa-l conteste. va multumesc