avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Detasare - Obligatiile cesionarului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Detasare - Obligatiile cesionarului

Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze CESIONARUL in procedura de detasare?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:09, 4 Decembrie 2013
1. adreseaza o cerere de detasare catre angajator (cedent) in care poate indica un salariat anume pe care il doreste, sau un numar de salariati si functiile aferente. Se va solicita si precizarea drepturilor salariale de care beneficiaza acestia la cedent.
2. Cedentul va comunica un raspuns cesionarului referitor la cererea adresata de acesta.
3. Daca s-au pus de acor se va incheia un Acord de detasare care va cuprinde numele salariatilor detasati si prevederi ale clauzelor CIM (timpul de lucru, durata contr, salariul...).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariat detasat buna ziua. va rog sa-mi spuneti daca ... Florescu Madalina Florescu Madalina Drepturi salariat detasat Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca este posibila detasarea unui salariat la o alta societatea, dar societatea care detaseaza sa ... (vezi toată discuția)
Detasare suciu_diana suciu_diana Buna ziua, angajatorul care primeste detasatul ce alte acte mai trebuie sa intocmeasca, exceptand cim-ul, care se face pe durata determinata? Trebuie ... (vezi toată discuția)
Detasare salariat roman in canada ContSters68307 ContSters68307 Buna dimineata, Am rugamintea sa imi spuneti care e procedura de detasare a unui salariat roman in Canada. Multumesc, (vezi toată discuția)