nu am semnat nici uncontract cu el la dosar exista imputernicire avocatiala de chitanta nici nu se pune problema nu a emis si mai mult nu alucrat cum trebuie m-a pus pe drumuri 2ani afost un proces de succesiune pe care l-am adus in instanta la sfatul avocatului Tatal meu unicul fiu al bunicilor decedati a vrut sa-mi treaca mie proprietatea iar pt asta am cerut sfatul unui avocat care ne-a indrumat la tribunal nu l-a notar ca-i mai ieftin si mai bine ADICA M-A FACUT PE MINE IN PROCES RECLAMANT IAR PE TATA PARAT TATAL SA RENUNTE LA DREPTUL LUI DE UNIC MOSTENITOR SA- MI CEDEZE MIE PROPRIETATEA IN SCHIMBUL INVESTITII LOR PE CARE EU LE-AM FACUT IN GOSPODARIE SI ATUNCI INSTANTA IMI DA DA MIE DREPTUL LA MOSTENIRE DIRECT DE LA BUNI ADICA VOI DEVENI EU MOSTENITOR dosarul a fost inaintat de av intr-o alta localitatea decat cea care trebuia adica peo alta raza in aceast lucra avocatul INFATISAREA A AVUT LOC SI INSTANTA A HOT CA ACEST DOSAR ESTE RESPINS SI TRIMIS LA JUDECATORIA DE CARE APARTINE SATUL MEU ACOLO DUPA MAI MULTE INFATISARI SI TAXA DE TIMBRU PLATITE S-A SOLUTIONAT CA PROCESUK FIIND FARA CALITATE PROCESUALA ACTIVA atunci av a facut recurs pentru faptul ca instanta nu ainteles ca gospodaria este renovata de mine si ca eu cer drepturile mele si nu ce a lasat bunicul si ca tatal meu este de accord sa-mi lase mie tot ASA SUNA RECURSUL PT CARE AM PLATIT ALTA TAXA DAR SI ACCESTA AFOST RESPINS si s-a gandit nenea avocat ce s-a gandit pana a ajuns la concluzia ca trebuie alt proces in care tata e reclamant si eu parat si ca el in calitate de unic mostenitor vrea sa i se recunoasca acest drept si sa madespagubeassca pe mine si iar am primit citatie si iar trebuia sa platesc alta taxa si NE-A SUCIT SI NE-A INVARTIT PROFITAND DE FAPTUL CA SUNTEM NESTIUTORI IN ALE DREPTULUI PANA AM RENUNTAT ADICA NU M-AM INFATISAT NICI EU SI NICI TATA ULTERIOR AM AFLAT CA CEL MAI SIMPLU ERA PRIN NOTAR TATA DESCHIDEA SUCCESIUNEA DUPA BUNICUL DEVENEA EL MOSTENITOR APOI IMI DONA MIE DAR AM PATIT-O ACUM CESA FAC CU ACEST AVOCAT PT AM RECUPERA MACAR O PARTE DIN BANI PT O SUCCESIUNE LA NOTAR ajutooooooor VA MULTUMESC CA AVETI RABDARE CU MINE UN SIMPLU TARAN