avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Activitate anca7413

Activitate anca7413

Răspuns la discuția epilepsia
nu raspunde nimeni?
Răspuns la discuția epilepsia
la varsta de 15 ani am inceput tratamentul pt epilepsie.de atunci nu l-am intrerupt deloc,am 21 ani din cate am inteles e epilepsie poliforma....am certificat de handicap accentuat cod boala g40 cod handicap 1.....pot lucra fara sa pird idemnizatia si in ce domeniu?
Discuție epilepsia
cei ce au un certificat de handicap acentuat pot lucra fara sa-si piarda indemnizatia? cei cu epilepsie in ce domenii pot lucra?
george_neagu a scris:

Vedeti daca la schimbarea contorului mai erau ceva kw nefacturati fata de ultima factura de cand inca mai locuia cineva la respectiva adresa(verificati asta pe procesul verbal de inlocuire contor). Daca totul e in regula, atunci odata ce ati depus cerere prin care ii anuntati ca nu mai locuieste nimeni acolo si deci nu mai e consum, atunci nu are de ce sa va mai puna ei din oficiu. Pot sa verifice si pe teren cand vin sa faca regularizarea la cateva luni. Depuneti la ei o reclamatie.

da sa citit contor in septembrie,e pe zero......cand am facut contract am platit tot la zi...si cand au schimbat contor nu era nimic in plus totul era pe zero si ei totusi m-au facturat pe iunie si iulie.....eu abia acum am primit factura. au trecut in factura estimativ.....va multumesc mult de tot

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
da sa citit contor in septembrie,e pe zero......cand am facut contract am platit tot la zi...si cand au schimbat contor nu era nimic in plus totul era pe zero si ei totusi m-au facturat pe iunie si iulie.....eu abia acum am primit factura. au trecut in factura estimativ.....va multumesc mult de tot
buna ziua. am o intrebare,poate pare stupida dar as vrea un raspuns. am facut un contract cu cei de la [EDITAT] energie si am sistat lumina,pentru ca nu locuiesc in a cea locuinta de mai bine de un an de zile,contorul a fost schimbat in iarna si e pe zero. ei ma factureaza ca avand 50kw consumati si imi dau factura. sunt obligata sa o platesc odata ce contorul e pe zero de anul trecut din august??
buna ziua. am o fata de 20 ani,ea sufera de epilepsie....nu are servici si nu urmeaza o scoala......ea poate fi coasigurata de tatal ei?
doar tatal lucreaza. medicul de familie spune ca ea nu poate fi coasigurata.....