avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... furnizare energie electrica sistata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

furnizare energie electrica sistata

buna ziua. am o intrebare,poate pare stupida dar as vrea un raspuns. am facut un contract cu cei de la [EDITAT] energie si am sistat lumina,pentru ca nu locuiesc in a cea locuinta de mai bine de un an de zile,contorul a fost schimbat in iarna si e pe zero. ei ma factureaza ca avand 50kw consumati si imi dau factura. sunt obligata sa o platesc odata ce contorul e pe zero de anul trecut din august??
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: anca7413 , utilizator 17:02, 11 Octombrie 2011
Vedeti daca la schimbarea contorului mai erau ceva kw nefacturati fata de ultima factura de cand inca mai locuia cineva la respectiva adresa(verificati asta pe procesul verbal de inlocuire contor). Daca totul e in regula, atunci odata ce ati depus cerere prin care ii anuntati ca nu mai locuieste nimeni acolo si deci nu mai e consum, atunci nu are de ce sa va mai puna ei din oficiu. Pot sa verifice si pe teren cand vin sa faca regularizarea la cateva luni. Depuneti la ei o reclamatie.
da sa citit contor in septembrie,e pe zero......cand am facut contract am platit tot la zi...si cand au schimbat contor nu era nimic in plus totul era pe zero si ei totusi m-au facturat pe iunie si iulie.....eu abia acum am primit factura. au trecut in factura estimativ.....va multumesc mult de tot
george_neagu a scris:

Vedeti daca la schimbarea contorului mai erau ceva kw nefacturati fata de ultima factura de cand inca mai locuia cineva la respectiva adresa(verificati asta pe procesul verbal de inlocuire contor). Daca totul e in regula, atunci odata ce ati depus cerere prin care ii anuntati ca nu mai locuieste nimeni acolo si deci nu mai e consum, atunci nu are de ce sa va mai puna ei din oficiu. Pot sa verifice si pe teren cand vin sa faca regularizarea la cateva luni. Depuneti la ei o reclamatie.

da sa citit contor in septembrie,e pe zero......cand am facut contract am platit tot la zi...si cand au schimbat contor nu era nimic in plus totul era pe zero si ei totusi m-au facturat pe iunie si iulie.....eu abia acum am primit factura. au trecut in factura estimativ.....va multumesc mult de tot

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme plata energie electrica sonia28 sonia28 Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. In data de 1 septembrie2010,am vandut locuinta mea.Energia electrica vine facturata odata la doua luni,cu o ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu firma enel Larisa1998 Larisa1998 Locuiesc langa Timisoara, la casa , si recent am primit regularizarea , in valoare de 70.000 de lei. Cum este posibil ca , doua calorifere pe curent , cateva ... (vezi toată discuția)
Consumatorii de gaz și electricitate primesc înapoi banii la factura de regularizare, dacă au plătit peste 100 de lei în avans smkdth smkdth Buna ziua, Am intampinat o problema recenta aparuta odata cu o factura de regularizare la energia electrica ce are un total de 2700 ron plus 500 tva. Pe ... (vezi toată discuția)