avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate ask123

Activitate ask123

Sunt din Constanta ..imobilul l.am adjudecat de la executor judecatoresc , debitorul persoana fizica si creditorul tot o persoana fizica( nu banca) citind aici pe forum problemele cu intabularea m.am speriat si am cautat pe net actele necesare am observat ca depinde de la oras la oras. Am mers la Cf cu act adjudecare, certificat fiscal, cerere, buletin, proces verbal de licitatie conform cu originalul si dovada achitarii tarifului de 0,15 %. Dupa 7 zile lucratoare am primit actele.
In confirmarea celor spuse de mine ( ca difera de la oras la oras):
aici nu se cere dovada impozitului ( bucuresti si ilfov ) [ link extern ] /
aici se cere dovada impozitului ( maramures ) [ link extern ]

Eu am intabulat saptamana trecuta dreptul de propietate a unui imobil dobandit prin act de adjudecare si nu mi s-a cerut dovada platii impozitului.
Buna ziua,
Am castigat in luna ianuarie o licitatie la bej a unui imobil evaluat 31.000e, era a 4-a licitatie care a inceput la 75% si l-am adjudecat cu mai mult de 75% la pretul de 25.000, am primit actul de adjudecare si s-a facut si distribuirea sumelor. Debitorul avea o contestatie la raportul de evaluare din luna octombrie anul trecut. Dupa ce am primit actul de adjudecare am primit acasa o ciatie la procesul ( contestatie la raportul de evaluare) cu debitorul ( introducere in cauza a adjudecatarului ) asa am aflat ca mai exista un raport de evaluare intocmit de un expert numit de instanta care a evaluat imobilul la 41.000e din luna noiembrie, la care creditorul a depus obiectinui iar evaluatorul i-a raspuns la obiectiuni. Executorul NU mi-a adus la cunostinta ca mai exista un alt raport de evaluare.
Se va anula licitatia ?
Ce se va intampla cu bani mei?
Ce se va intampla in continuare?