avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Doua rapoarte evaluare
Discuție deschisă în Executare silită

Doua rapoarte evaluare

Buna ziua,
Am castigat in luna ianuarie o licitatie la bej a unui imobil evaluat 31.000e, era a 4-a licitatie care a inceput la 75% si l-am adjudecat cu mai mult de 75% la pretul de 25.000, am primit actul de adjudecare si s-a facut si distribuirea sumelor. Debitorul avea o contestatie la raportul de evaluare din luna octombrie anul trecut. Dupa ce am primit actul de adjudecare am primit acasa o ciatie la procesul ( contestatie la raportul de evaluare) cu debitorul ( introducere in cauza a adjudecatarului ) asa am aflat ca mai exista un raport de evaluare intocmit de un expert numit de instanta care a evaluat imobilul la 41.000e din luna noiembrie, la care creditorul a depus obiectinui iar evaluatorul i-a raspuns la obiectiuni. Executorul NU mi-a adus la cunostinta ca mai exista un alt raport de evaluare.
Se va anula licitatia ?
Ce se va intampla cu bani mei?
Ce se va intampla in continuare?

Alte discuții în legătură

Contestatie executare - subevaluare imobil kimbao kimbao Salutare. In cursul unei executari imobiliare, imobilul este evaluat de expert si rezulta un anumit pret. Debitorul face contestatie la executare si contesta ... (vezi toată discuția)
Adjudecare desfiintata Lucc Lucc X cumpara la licitatie publica o casa la al doilea termen,dar pretul urca putin peste suma evaluata de catre evaluator.(mai convenabil era sa-l fi luat direct ... (vezi toată discuția)
Plata creantei dupa vanzarea la licitatie a imobilului Bobonex Bobonex Vreau sa intreb si eu daca este posibil ca dupa vanzarea la licitatie a unui imobil(in cadrul executarii silite imobiliare), insa pana la emiterea actului de ... (vezi toată discuția)