Bună ziua ! Vă rog să mă lămuriți în următoarea problemă. Dobânda la un depozit bancar este considerată venit în afara pensiei, așa încât să facă obiectul atingerii unui anume plafon de venit care să limiteze eliberarea de rețete conpensate din partea medicului de familie? E o exprimare greoaie, dar...
Multumesc mult pentru informatie!Totusi,nu s-a lamurit problema mea:cine este OBLIGAT sa faca gardul respectiv?Repet, gardul din fata casei mele,deci din spatele casei vecinului. Va multumesc si va rog sa ma ajutati.
Buna ziua!Locuiesc la tara si prin natura pozitiei am doar un vecin : in partea de sud se afla proprietatea vecinului,iar la nord este un ,,canal,,de scurgere a apeler pluviale. Intrebarea este:ce obligatie revine fiecarui proprietar in legatura cu gardul de imprejmuire? Mai concret,gardul din fata casei mele, deci din spatele casei vecinului,cine este dator sa-l faca?
Bună seara! Am un apartament in Rm. Vâlcea și intenționez să-l vând.Aș dori să știu dacă sunt obligat de lege să plătesc vreun impozit pentru suma ce o voi incasa.Vă mulțumesc!