avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia si dobanda la un depozit bancar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia si dobanda la un depozit bancar

Bună ziua ! Vă rog să mă lămuriți în următoarea problemă. Dobânda la un depozit bancar este considerată venit în afara pensiei, așa încât să facă obiectul atingerii unui anume plafon de venit care să limiteze eliberarea de rețete conpensate din partea medicului de familie? E o exprimare greoaie, dar...
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:07, 21 Aprilie 2012
:) Marturisesc ca nu am inteles exact care este intrebarea dvs. Tot ce pot sa va spun este ca da, dobanda pe care o primiti de la un depozit bancar "este considerată venit în afara pensiei". Intre dobanda si drepturile de pensie nu exista legatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicamente compensate vaduve veterani de razboi adusca adusca Sunt o vaduva de veteran de razboi si as dori sa stiu daca art 16 lit j din Lg 44/1994, trebuie respectat si de catre medicii de famile care elibereaza retete. ... (vezi toată discuția)
Beneficiu- sistemul de sanatate relu17 relu17 Buna ziua, pentru a lua reteta lunara de la medicul de familie este nevoie sa merg la finante pentru a dovedi ca nu am alte venituri doar pensia? sau se ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate handicap Lungu Constantin Lungu Constantin Am fost cu sotia la medicul de familie si a refuzat sa-i mai elibereze reteta compensata 100% conform certificatului de handicap permanent, pe motiv ca a ... (vezi toată discuția)