avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate scufi_dinu

Activitate scufi_dinu

Răspuns la discuția caz de deces
Multumesc frumos pentru rasuns.

Mai am o inrebare: in cat timp trebuie facuta succesiunea in cazul in care tatal a decedat in data de 1 septembrie 2011, si, daca, in cazul in care unul din cei doi fii a cedat deja in fata notarului partea sa de mostenire in favoare mamei, mai este nevoit sa participe la succesiune?

Răspuns la discuția caz de deces
Multumesc frumos pentru raspuns.

Mai am o inrebare: in cat timp trebuie facuta succesiunea in cazul in care tatal a decedat in data de 1 septembrie 2011, si, daca, in cazul in care unul din cei doi fii a cedat deja in fata notarului partea sa de mostenire in favoare mamei, mai este nevoit sa participe la succesiune?
Discuție caz de deces
Daca proprietarul de drept al unui card de credit a decedat, sotia este obligata sa plateasca in continuare ratele la credit? Mentionez ca sotia nu este coplatitor al acestui card.
Răspuns la discuția Data iesirii la pensie
Va multumesc pentru raspunsuri.
O zi buna.
Răspuns la discuția Data iesirii la pensie
Da, este vorba de un barbat. Multumesc pentru raspuns.
Eu totusi sunt interesata daca se poate pensiona anticipat in conditiile legislative de azi. Sunt de 30 de ani de vechime, fara a lua in calcul armata si facultatea, care din cate stiu eu, nu se iau in calcul la pensia anticipata.
Daca ma poate lamuri cineva, va multumesc anticipat.
Cum se poate pensiona o persoana care are 30 de ani vechime, are varsta de 58 de ani, are doua operatii, una de hernie de disc, una la plamani si momentan nu este incadrat in campul muncii?