avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Activitate aly76

Activitate aly76

multumesc pentru raspuns...
Am cautat nr dosarului pe situl portalul instantelor de judecata dar nu apare....dar sa presupunem ca astept in liniste cum spuneti dumneavoastra si dupa aceea fac contestatie la executare ce inseamna asta si cum se face ?
Am primit o somatie de plata in luna mai a acestui an data de Judecatoria HUSI ,cu termen de plata de 1 luna ... din pacate aceasta scrisoare eu am primito abia ieri deoarece eu locuiesc in strainatate iar domiciliu in romania il am la socri mei care sunt batrani si nu au citit corespondenta....
Problema e ca eu am avut in 2006 un credit la Cetelem - Flanco de 2684.02 lei pana in 2008 am platit ratele lunar dupa care am plecat din tara in 2010 cand am fost in tara am fost la filiala Flanco Iasi unde am facut rata si era inchisa definitiv,am sunat la numere de telefon gasite si mi au spus ca eu nu mai apar la ei si nu au stiut sa imi spuna unde sa sun... nu am mai stiut nimic pana acuma cand o vecina de a scoacrei mele mi a scanat si mi-a trimis email cu aceasta somatie care e in valoare de 5162,22 lei cu un nr de cont in care sa virez bani... eu ce pot sa fac acuma ? si cum pot sti cum s a ajuns la aceasta suma ? si ce risc in cazul neplati ? multumesc ...
sunt casatorita de 12 ani avem un copli de 8 ani,in iunie anul trecut sotul meu ma dat afara din casa .am plecat cu copilul si de atunci locuiesc la parinti mei .in acel moment am facut o plangere la politie dar ei au spus ca nu pot sa fac nimic.problema e ca noi locuiam la Codaesti unde in urma cu 4 ani impreuna cu sotul meu am cumparat un apartament ,ca sa obtinem imprumutul la banca parintii mei au fost de acord sa ipotecheze apartamentul lor.In urma 2 ani sotul meu a fost acuzat de mita (era politist),sa pensionat pe caz de boala si incepand din acel moment el nu a vrut sa mai plateasca nici o rata timpul afirma ca eu sunt coplatitor iar daca nu platesc parintii mei pierd casa ,eu am platit toate ratele pana acuma chiar daca eu nu mai locuiesc in acel apartament,la copil nu i-a dat niciodata nimic ,nu il intereseaza,am vrut eu sa intentez actiunea de divort ,dar am doua servici ca sa pot plati ratele,si sa cresc copilul si nu mi-am permis.Acuma am primit actiunea de divort in care spune ca vrea copilul doua saptamani pe luna si ca copilul va sta in casa lui (apartamentul pe care l-am cumparat impreuna si pentru care numai eu platesc ratele).Vreau sa va intreb eu ce pot fac ?AM VREO SANSA SA CASTIG APARTAMENTUL,SAU SA IL OBLIGE SA SCHIMBE IPOTECA DE PE APARTAMENTUL PARINTILOR PE APARTAMENTUL NOSTRU,SAU SA IL OBLIGE SA PLATEASCA SI EL??Va multumesc