fratii mei stiu de existenta acestui document, dar cumnatul meu(sotul decedatei), are declaratia de la mine si insista sa spuna ca am gresit ca l-am facut si spune ca doreste sa lase copiilor mei ce li se cuvine ..
mai am o intrebare....eu am renuntat la averea surorii mele...mai am doi frati care nu au renuntat.....copiii mei au dreptul la succesiune impreuna cu fratii mei?....am aflat azi ca ai mei copii ar dorii aceasta succesiune.........ciudat dar asta e viata...eu in memoria ei nu am vrut, dar daca copiii mei doresc ii las cum vor ei...dar au dreptul? si ce au de facut?......
nu stiu de ce nu este buna si spune ca maine trebuie sa o anulam pe asta si sa facem alta in fata notarului.........se poate anula?....eu nu ma opun anularii, dar vroiam sa stiu....spune ca trebuie sa scriem in declaratie "act de vanzare asupra bunurilor succesoriale"...sau ceva de genul asta
am dat o declaratie in fata notarului precum ca renunt la succesiune....deci este facuta de un notar...am trimis-o persoanei in cauza prin posta, dupa care a fost cu ea la avocatul dansului si respectivul a spus ca nu este buna ca acum s-a schimbat legea si nu este buna si trebuie facuta dinnou..este adevarat?
am fost 4 frati, am ramas trei pt ca o sora de-a mea a decedat in luna ianuarie....a fost la notar ieri si am declarat renuntarea la succesiune.....am facut asta in speranta ca acei bani vor ramane sotului decedatei...astazi am aflat ca nu am procedat bine ca acei bani se vor impartii intre fratii ramasi....eu nu accept asta si doresc sa-mi schimb declaratia si sa accept succesiunea...se mai poate schimba ceva?