avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Activitate sportdacia

Activitate sportdacia

Discuție Taxa auto
Daca cumpar o masina second hand in luna martie din Germania,trebe sa mai plaresc vreo taxa de inmatriculare?
Răspuns la discuția Permis de pescuit
Am gresit,imi cer scuze, ca nu am pus intrebarea la rubrica potrivita,,dar totus asteptam un raspuns serios. Adica,in ceconditii am voie sa pescuiesc in jud. brasov si covasna daca permisul este eliberat de AJVPS Mures. Multumesc pt. intelegere.
Cu carnetul de membru eliberat de AJVPS Mures in ce conditii am dreptul sa pescuiesc in jud. Brasov sau Covasna, in ape de ses.

De la 1970 martie am lucrat 2 ani 2 luni 20 zile in grupa 1 de munca. Va rog sa/mi spuneti daca am reducere la pensia de limita de virsta. Multumesc anticipat.
Data nasteri 12 10 1948 . Data pensionari anticipata 12 05 2008. Total stagiu de cotizare 36 ani 5 luni 4 zile din care grupa 1, 2 ani 2 luni 20 zile. Stagiu realizat peste stagiul complet 2 ani 3 luni 4 zile. Va rog sa/mi spuneti la ce data pot sa trec de la anticipat la limita de virsta.Daca am reducere pt. grupa 1 de munca. Nu am precizat ca actele pt.grupa 1 de munca, 2 ani 2 luni 20 zile le am predat in luna octombrie 2010. Va intreb daca am reducere pt.timpul lucrat in grupa 1 de munca.Multumesc anticipat.