avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Permis de pescuit
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Permis de pescuit

Cu carnetul de membru eliberat de AJVPS Mures in ce conditii am dreptul sa pescuiesc in jud. Brasov sau Covasna, in ape de ses.

Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:08, 20 Iulie 2011
doriti sa pescuiti in calitate de functionar public? :O
altminteri....puteti pescui ca orice alta persoana care detine un permis de pescuit, pentru ca ala nu se elibereaza numai pentru " raul X" ci pentru toate apele din tara.
pescuitul la caramida si la mortaciune, e interzis. :)
Am gresit,imi cer scuze, ca nu am pus intrebarea la rubrica potrivita,,dar totus asteptam un raspuns serios. Adica,in ceconditii am voie sa pescuiesc in jud. brasov si covasna daca permisul este eliberat de AJVPS Mures. Multumesc pt. intelegere.
in conditiile specificate mai sus.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate permis de pescuit Adrian Cernatescu Adrian Cernatescu Avand in vedere ca pe un permis de pescuit eliberat de AJVPS Fagaras , scrie ca este eliberat de ANPA si ca se poate pescui pe in orice habitat natural din ... (vezi toată discuția)
Ce lege reglementeaza in prezent pescuitul in romania LuchianSeb LuchianSeb Buna seara ! Ce lege / legi reglementeaza in prezent pescuitul in Romania? Am achitat o taxa de pescuit si am pescuit intr-un lac care nu este privat si ... (vezi toată discuția)
Cum e cu pescuitul in perioada de prohibitie? klaus86 klaus86 Constituie infractiune: pescuitul electric, cu materii explozive ori cu substante narcotice; pescuitul reproducatorilor in timpul perioadei de ... (vezi toată discuția)