avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa 1 de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa 1 de munca

De la 1970 martie am lucrat 2 ani 2 luni 20 zile in grupa 1 de munca. Va rog sa/mi spuneti daca am reducere la pensia de limita de virsta. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:47, 23 Martie 2011
Numai daca unitatea la care ati lucrat are aviz de incadrare a locurilor de munca din gr.I in locuri de munca cu conditii speciale si daca se regaseste in anexa 3 di legea 263/2010, atunci beneficiati de o reduce re de un an.
Daca activitatea a fost incadrata in conditii deosebite nu aveti reducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea varstei standard de pensionare pentru activitatea in grupa i de munca nedumeritus nedumeritus Intrebare: Un drept castigat, este garantat sau nu, de Constitutia Romaniei?Daca da, nu credeti ca este anticonstitutional sa nu mi se acorde reducerea ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei standard de pensionare pentru perioada lucrata in grupa i de munca oana13n oana13n Buna ziua, va rog frumos sa va ajutat cineva cu un raspuns legat de noua lege a pensiilor; si anume tatal meu are ani lucrati in grupa I si II de munca, si ... (vezi toată discuția)
Valorificare grupa i de munca toma st toma st Barbat. 52 ani. 31 ani munca (1 an si 5 luni armata) din care 21 ani grupa 1 -a ,,Turnatorie,, conform art. 3 al Ordinului50/1990 iar timp aferent de munca ... (vezi toată discuția)