Doresc sa stiu daca exista posibilitatea executarii unui stagiu de practica (neplatita) in timp ce sunt in somaj si daca pot beneficia in continuare de indemnizatia de somaj. Multumesc!
Acum o saptamana am solicitat de la operatorul meu de telefonie mobila un numar nou de telefon, pentru care am semnat un act aditional. Acest numar avea sa fie folosit pentru o noua categorie de servicii pentru care am elaborat si printat un numar de 20000 de flyere. Astazi ma suna operatorul, dupa ce am primit cartela si noul telefon (care nu se conectau la retea- urma sa ii sun) sa imi spuna ca s-a produs o eroare, iar numarul respectiv a fost rezervat pe alta cartela SIM si vandut intre timp. Intrebarea mea este: Cum imi pot recupera prejudiciul fizic (aprox. 1000RON) plus costurile aditionale rezultate din intarzierea inceperii serviciului? Multumesc!
Intr-un proces deschis de B in scopul anularii certificatului de mosternitor care este pe numele lui C, se da urmatoarea solutionare:
Dec. Admite apelul. Schimbă în parte sentinţa civilă apelată , în sensul că: Admite în parte acţiunea, astfel cum a fost completată şi precizată. Constată nulitatea absolută a certificatului de moştenitor nr. x/xxxx.1998 amis de BNP xxx , privind pe defunctul A., decedat la data de xx.xx.1998, cu ultimul domiciliu în Bucureşti, xxxxxxx. Constată calitatea de moştenitor legal a reclamantei B , în calitate de fiică, după defunctul A, decedat la data de xx.xx. 1998. Compensează cheltuielile de judecată. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei civile. Admite în parte cererea de acordare a cheltuielilor de judecată efectuate în apel şi obligă intimaţii la plata către apelanta-reclamantă a sumei de 600 lei (taxă de timbru parţială) şi 750 lei (onorariu avocat parţial), reprezentând cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 17.03.2011.
As dori sa aflu si eu o traducere a celor de mai sus.
In cazul in care C a vandut deja "mostenirea" lui D, care a cumparat cu buna credinta, credit in banca (programul prima casa), in timpul procesului asupra certificatului, nefiind informat nici el si nici banca despre aceasta situatie, ce se va intampla in continuare?
La vanzare C a dat o delcaratie pe proprie raspundere ca imobilul nu face obiectul vreunui proces pe rol.