avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Activitate LauraZizilas

Activitate LauraZizilas

Răspuns la discuția succesiune la tribunal
Ok, am inteles, dar cu pensia mea de invaliditate si cu tot cu handicaap am 1520 lei pensie si nici nu ma pot deplasa. ce ramane de facut pt ca in maiputin de 2 luni ajung in strada. el nu-mi raspunde la telefon, iar cand am fost ultima oara acolo ne-am certat rau ca nu imi da acces la acte, notarul mi-a dat cu flit, primaria si politia locala la fel.
Răspuns la discuția succesiune la tribunal
singurul mostenitor inafara de mine e tatal vitreg care nu imi da acces la acte

sunt persoana cu handicap...

[edit : mesaje conexate]
dupa moartea mamei in 2008 eu nu am decat o copie dupa certificatul ei de deces si nu am acces nici la casa nici la celelalte acte. va implor ajutati-ma sa deschid succesiunea eu fiind persoana cu handicap si pensie de invaliditate grad 1
Multumesc de raspuns,

ma poate ajuta cineva sa deschid succesiunea la tribunal?

[edit: mesaje conexate]
La asta ma asteptam si eu... din pacate din inconstienta lui eu nu imi permit sa achit impozitul, el la fel, Pentru o asemenea datorie care creste in momentul de fata de la trimestru la trimestru chiar nu am cum sa il ajut ... Mai are si datorii la banci pe care refuza sa le plateasca (si cu bancile sau cu fiscul nu te poti juca) Multumesc de raspuns!
Buna ziua,

Am si eu o intrebare: Nu am facut succesiunea in urma mortii mamei mele din cauza ca nu a fost paltit impozitul la casa, masina si teren de catre parinti de prin anul 1995. Drept urmare eu nu apar in contractul de casa ci doar parintii mei. in urma discutiilor cu un notar ni s-a comunicat ca avem fiecare dreptul la jumatate de casa (eu si tatal meu vitreg - a fost facut contract de vanzare cumparare intre bunica si parintii mei iar eu nu am fost inclusa in actul de proprietate). Ideea este in felul urmator: anul acesta la fisc se inregistra pe numele tatalui meu (eu figurez cu 0 datorii la stat) o datorie de 120.000 de lei. Risca sa ramana fara casa (eu deja am rostul meu si nu prea ma mai intereseaza de acea casa.). Intrebarea este urmatoarea: imobilul poate fi scos la vanazre si dupa cumpararea de catre un nou proprietar sa se achite impozitul si cu datoriile aferente? eu nu detin suma aceea de bani, si nici tatal meu vitreg deci singura metoda de a achiat acel impozit plus alte restante la utilitati ar fi vinderea imobilului. De asemenea ma intereseaza daca poate fi vandut in conditiile in care nu s-a facut succeiunea dupa moartea mamei mele? stiu ca nu pot face succesiunea la casa fara ca tatal meu sa plateasca celalata parte de impozit. Ce ma sfatuiti sa fac ? sa renunt sau chiar se poate vinde casa fara succesiune si fara impozit platit ?