Asa e am mai citit undeva si am aflat ca exista impozitarea pe norma de venit fixa pe serviciul de informatica ce cuprinde mai multe activitati printre care si consultanta IT. Aceasta norma difera intra-adevar in functie de judet iar la Ialomita este de 17000 RON. Deci eu va trebui sa platesc 16% din din aceasta suma. Va multumesc pentru explicatii. S-a mai facut putina lumina.
Buna ziua, sunt student la politehnica si sunt angajat la o firma pe post de consultant it. Vreau sa-mi deschid un PFA si as dori sa stiu care sunt tipurile de impozitare (sunt din jud. Ialomita). Am inteles ca sunt mai multe tipuri de impozitare si difera in functie de judet : un impozit fix indiferent de venit, un impozit variabil ce reprezinta un procent lunar din salariu si un impozit special pentru cei din domeniul it.
Buna seara, am si eu o mare problema. Sunt student si am lasat laptopul in camera de camin iar colegii m-au sunat si mi-au spus ca nu stiu unde este laptopul. Sunt foarte sigur ca a fost furat. Intrebarea mea este urmatoarea: Daca politia nu reuseste sa-mi gaseasca laptopul cine il va plati?