avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate ace27

Activitate ace27

Va multumesc. O sa solicit si ceilalti fluturasi si o sa va dau mai multe detalii.
multumesc frumos pt. raspuns. Dar e posibil de la 501 salariu de incadrare sa scada la 436 ca nu inteleg aceasta scadere si lucrez in invatamant
Buna ziua!Luminati-ma si pe mine va rog frumos, cu acest prenatal, in legatura cu modul de calcul. Se iau in calcul ultimile 12 luni sau ultimile 6? Din septembrrie pana in decembrie am avut salariu de incadrare 501 si mergeam la serviciu, apoi de la sfarsitul lui ianuarie pana pe 9 martie am intrat in concediu medical deoarece am avut probleme cu sarcina. nu stiu ce salariu de incadrare am avut pentru ca nu am fluturasii.De pe 10 martie am intrat in prenatal iar in martie salariu de incadrarea 436. din acesti 436 mie mi se calculeaza prenatalul care este de 336. Este normal? cand eram la serviciu luam tot cam atat.
Buna seara. Ma puteti ajuta si pe mine va rog? Am intrat in prenatal si as dorisa stiu daca mai pot primi acea compensatie de 15% din brut si acel salariu mediu pe unitate la nastere. Nu am gasit nicio informatie in acest sens iar de la serviciu mi-au spus ca nu se mai dau. Lucrez in invatamant