avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Activitate Angelica21

Activitate Angelica21

Buna,

Am imprumutat un autoturism proprietate personala unui bun amic pentru o perioada de o saptamana.Insa dupa trecerea acestei perioade persoana respectiva a afirmat ca nu imi mai returneaza automobilul.Masina era cu numere rosii,a schimbat aceste numere cu unele de franta si a vadut masina altei persoane,fara acte,persoana care a inscris masina mea in bulgaria.Am sesizat politia si mi s-a spus ca nu pot sa imi aduca masina deoarece nu am acte doveditoare,actele mele fiind in masina in momentul cand am imprumutat-o.Care sunt pasii legali pentru recuperarea masinii tinand cont ca nu am act de vanzare cumparare pentru automobilul respectiv,singurele mele acte doveditoare fiind cartea de identitate si faptul ca a fost inscrisa pe numere rosii la politie.

Va multumesc anticipat, Angelica

Buna,

Am o anume problema legata de un contract incheiat cu Orange Romania.Am facut un abonament de famlie si am primit doua telefoane la pret redus.Am plecat din tara pentru cativa ani,iar abonamenele au ramas neplatite si nici nu s-a vorbit de pe acel abonament decat o singura luna care a fost platita.Abonamentul a fost incheiat in anul 2008,iar acum in 2011 am primit de la firma de recuperari credite eos ksi, doua scrisori prin care mi se cere plata unei sume de 2300 roni.Mentionez ca debitul principal este de 600 roni,penalitatile de intarziere se ridica la suma de aproximativ 700 roni,iar restul reprezinta rezilierea contractului.Doresc sa stiu ce pasi trebuiesc urmati pentru a nu avea probleme cu firma de recuperare si ce pot pati daca nu imi permit sa achit aceasta suma.

Va multumesc anticipat, Angelica